Ιρλανδία JESC 2019: Η Anna Kearney εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, με το τραγούδι “Banshee”

Ιρλανδία JESC 2019: Η Anna Kearney εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, με το τραγούδι “Banshee”

Πριν από μερικές μέρες, η δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας διεξήγαγε τον εθνικό της τελικό για την Junior Eurovision 2019, Eurovision Éireμε νικήτρια την Anna Kearney.

Στον τελικό είδαμε να διαγωνίζονται 3 υποψήφιοι. Αρχικά, ο καθένας ερμήνευσε από 2 τραγούδια, με την κριτική επιτροπή να επιλέγει τους 2 που θα προχωρήσουν στον superfinal γύρο, όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Anna Kearney.

Φέτος, μέσω του εθνικού τελικού επιλέχτηκε μόνο η εκπρόσωπος, ενώ λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε και το τραγούδι που θα μας παρουσιάσει η νικήτρια στις 24 Νοεμβρίου στην Πολωνία. Το τραγούδι έχει τον τίτλο Banshee και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=JsZ0QBUj2SY

Η Ιρλανδία συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 2015. Η καλύτερη θέση που έχει λάβει είναι η 10η το 2016, ενώ χειρότερη η 15η την οποία κατέλαβε το 2017 και το 2018. Πέρυσι την χώρα εκπροσώπησε ο Taylor Hynes με το τραγούδι IOU, συγκεντρώνοντας 48 βαθμούς (15η θέση).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.