Ιρλανδία: Το εναλλακτικό πρόγραμμα της RTÉ για την Eurovision, με την συμμετοχή των fans

Ιρλανδία: Το εναλλακτικό πρόγραμμα της RTÉ για την Eurovision, με την συμμετοχή των fans

Ένας- ένας οι δημόσιοι τηλεοπτικοί σταθμοί των χωρών που θα μετέδιδαν την Eurovision 2020, αποκαλύπτουν το εναλλακτικό τους πρόγραμμα για εκείνες τις ημέρες. Έτσι λοιπόν, και η δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας RTÉ, αποφάσισε το πρόγραμμα που θα εντάξει εκείνες τις μέρες στην σκαλέτα του.

Πρόκειται για την ειδική εκπομπή “Marty’s Magic Eurovision Momements”, με παρουσιαστή τον εδώ και αρκετά χρόνια σχολιαστή του διαγωνισμού για την Ιρλανδία, Marty Whelan. Στο show αυτό θα προβληθούν αγαπημένες στιγμές του Marty από την Eurovision, και όχι μόνο, αφού μέσω μιας δημοσίευσης στον επίσημο λογαριασμό της RTÉ στο Facebook, προτρέπει τους fans να μοιραστούν και τις δικές τους αγαπημένες στιγμές, ώστε να τις συμπεριλάβει στην λίστα του. Μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με τις επιλογές σας στο martyeurovisionmoments@rte.ie. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα προβληθεί τον Μάιο, χωρίς να έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία προβολής του. 

Εκτός από αυτή την ειδική εκπομπή όμως, η RTÉ είναι ένας από τους τηλεοπτικούς φορείς που επιβεβαίωσε ότι θα προβάλλει και το εναλλακτικό show για την Eurovision 2020, Eurovision: Europe Shine A Light, που πιθανότατα θα το μεταδώσει ζωντανά στις 16 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.