Ιρλανδία: Με την Lesley Roy στην Euroivision 2021!

Ιρλανδία: Με την Lesley Roy στην Euroivision 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας, RTÉ, ανακοίνωσε ότι η Lesley Roy θα εκπροσωπήσει την χώρα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ τον επόμενο Μάιο, με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Η γεννημένη στην Ιρλανδία και κάτοικος της Νέας Υόρκης, Lesley Roy, δεν είχε την ευκαιρία να διαγωνιστεί με το τραγούδι Story of My Life φέτος, μιας και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ακυρώθηκε.

Ο Lesley έχει περάσει τους τελευταίους τρεις μήνες στο στούντιο δουλεύοντας πάνω σε ένα νέο τραγούδι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία. Αυτό έχει πλέον επιλεγεί και θα αποκαλυφθεί το νέο έτος. Δημιουργοί του τραγουδιού είναι η Lesley, ο παραγωγός Lukas Hallgren (παραγωγός του “She got me” –  Ελβετία 2019), ο Philip Strand (παραγωγός / τραγουδοποιός) και οι Normandie, Deepend και Emelie Eriksson.

Λίγα λόγια για την Lesley Roy

Η Lesley Roy είναι Ιρλανδή τραγουδίστρια – τραγουδοποιός από την πόλη Balbriggan. Το ντεμπούτο άλμπουμ της, Unbeautiful, κυκλοφόρησε το 2008 με παραγωγό τον Max Martin, όπου έχει συνεργαστεί με κορυφαίους τραγουδιστές παγκοσμίου φήμης. Στη συνέχεια ανακάλυψε το ταλέντο της στην σύνθεση, όπου αφιερώθηκε σ’αυτό, έχοντας γράψει τραγούδια για δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως τους  Adam LambertMedinaJana Kramer κ.α. Το 2016 συνεχίζει με την καριέρα της τραγουδίστριας, κυκλοφορώντας 3 singles μέσα σε ένα χρόνο.

Φέτος, η τραγουδίστρια που επιλέχθηκε εσωτερικά, θα εκπροσωπούσε την Ιρλανδία στην Eurovision με το τραγούδι Story of My Life.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.