Ιρλανδία: Δημοσιεύματα θέλουν την Una Healy πιθανή εκπρόσωπο της χώρας στο Τελ Αβίβ

Ιρλανδία: Δημοσιεύματα θέλουν την Una Healy πιθανή εκπρόσωπο της χώρας στο Τελ Αβίβ

Η Ιρλανδική εφημερίδα “The Irish Mail” στο κυριακάτικο φύλλο της ανέφερε ότι η δημοφιλής Ιρλανδή Una Healy βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των καλλιτεχνών που το κρατικό κανάλι RTÉ θα ήθελε για εκπροσώπους στην Eurovision 2019.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η UNA HEALY

H Una Theresa Imogene Healy γεννημένη το 1981, είναι Ιρλανδή τραγουδίστρια, συνθέτρια και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Απέκτησε φήμη το 2008, μετά την ένταξη της στο γυναικείο πενταμελές Αγγλο-ιρλανδικό συγκρότημα The Saturdays. 

Related image

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ RTÉ

O Ιρλανδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας , RTÉ, φαίνεται να ελπίζει η τραγουδίστρια των The Saturdays, Una Healy θα δεχτεί να εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision. Σε πρόσφατη σύσκεψη στο κρατικό κανάλι, η συγκεκριμένη καλλιτέχνης βρέθηκε στη κορυφή των προτιμήσεων των ιθυνόντων, που βλέπουν στο πρόσωπο της την πιο κατάλληλη διάδοχο του Ryan O’Shaughnessy και την επιτυχία του στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Η πηγή της εφημερίδας the Irish Mail δήλωσε:

Η Una θα ήταν μια θαυμάσια επιλογή για την Ιρλανδική εκπροσώπηση στην Eurovision..έχει μια απίθανη φωνή και εμπειρία χρόνων στην ζωντανή σκηνική παρουσία μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, οπότε όποια νευρικότητα δεν θα ταν πρόβλημα για την ίδια.

Και η ίδια πηγή πρόσθεσε:

Η Una έχει προηγούμενη εμπειρία στην σκηνή της Eurovision καθώς το 2006 ήταν στα φωνητικά του  Brian Kennedy ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την Ιρλανδία με το τραγούδι “Every Song Is a Cry For Love”. Η Una λοιπόν ξέρει ακριβώς τι να περιμένει.

ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ

Ωστόσο η πηγή της εφημερίδας εξέφρασε επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα θέλει η ίδια να συμμετάσχει στον διαγωνισμό καθώς είναι απολαμβάνει ψηλά ποσοστά δημοφιλίας. Ανακαλώντας στην μνήμη την συμμετοχή του  Nicky Byrne στην Eurovision 2016, ο καλλιτέχνης αν και ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα που εκπροσώπησε την Ιρλανδία την τελευταία δεκαετία, απέτυχε ωστόσο να προκριθεί στον τελικό.

Το 2018 ο Ryan O’Shaughnessy εκπροσώπησε την Ιρλανδία στην Λισαβόνα με το τραγούδι “Together”. Και μπορεί η 16η θέση στον τελικό να μη λέει πολλά, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν η πρώτη συμμετοχή της χώρα σε τελικό από το 2013 και η καλύτερη θέση από το 2012 τότε γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικό ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Irish Mail on Sunday

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.