Ιρλανδία: Ακούστε το 5ο τραγούδι του εθνικού τελικού

Ιρλανδία: Ακούστε το 5ο τραγούδι του εθνικού τελικού

Πριν από λίγη ώρα, μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Tubridy στο RTÉ Radio 1, αποκαλύφθηκε η πέμπτη συμμετοχή του ιρλανδικού τελικού για την Eurovision 2022.

Patrick O’Sullivan – One Night, One Kiss, One Promise

Ο Patrick κέρδισε την πρώτη σεζόν του talent show της RTÉ The Last Singer Standing. Με καταγωγή από το Κορκ, πλέον εδρεύει στο Λονδίνο και ανήκει στο cast του The Book Of Mormon στο West End. Ο εκπρόσωπος της χώρας το 2016 Nicky Byrne, είναι ένας από τους δημιουργούς του τραγουδιού.

Οι συνολικά 6 συμμετοχές που θα λάβουν μέρος στον εθνικό τελικό, επιλέχθηκαν ανάμεσα από 320 αιτήσεις που υποβλήθηκαν στη δημόσια τηλεόραση της χώρας RTÉ, ενώ το 6ο και τελευταίο τραγούδι θα τα ακούσουμε αύριο.

Ο εκπρόσωπος της Ιρλανδίας θα επιλεγεί κατά τη διάρκεια ενός ειδικού show της εκπομπής The Late Late Show στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ ο νικητής θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, της εθνικής κριτικής επιτροπής και μιας διεθνούς κριτικής επιτροπής.

Στα παρακάτω link μπορείτε να ακούσετε τα πρώτα 4 τραγούδια του τελικού:

1ο και 2ο τραγούδι

3ο τραγούδι

4ο τραγούδι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.