Ιρλανδία: Ακούστε την συμμετοχή της Lesley Roy με τίτλο “Story Of My Life”

Ιρλανδία: Ακούστε την συμμετοχή της Lesley Roy με τίτλο “Story Of My Life”

Πριν από λίγο, μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της RTÉ 2FMBreakfast with Doireann and Eoin, παρουσιάστηκε η συμμετοχή της Ιρλανδίας για την Eurovision 2020. Έπειτα από αρκετούς μήνες μετά την αποκάλυψη της RTÉ ότι η χώρα θα επιλέξει την φετινή της συμμετοχή εσωτερικά, σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα ότι την Ιρλανδία θα εκπροσωπήσει η Lesley Roy με το τραγούδι “Story Of My Life”. 

Λίγα λόγια για την Lesley Roy

Η Lesley Roy είναι Ιρλανδή τραγουδίστρια – τραγουδοποιός από την πόλη Balbriggan. Το ντεμπούτο άλμπουμ της, Unbeautiful, κυκλοφόρησε το 2008 με παραγωγό τον Max Martin, όπου έχει συνεργαστεί με κορυφαίους τραγουδιστές παγκοσμίου φήμης. Στη συνέχεια ανακάλυψε το ταλέντο της στην σύνθεση, όπου αφιερώθηκε σ’αυτό, έχοντας γράψει τραγούδια για δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως τους  Adam LambertMedinaJana Kramer κ.α. Το 2016 συνεχίζει με την καριέρα της τραγουδίστριας, κυκλοφορώντας 3 singles μέσα σε ένα χρόνο.

Πηγή Φωτογραφίας: extra.ie

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.