ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ισπανίας “Eaea” της Blanca Paloma

ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ισπανίας “Eaea” της Blanca Paloma

Ως infegreece.com πραγματοποιούμε μια σειρά αφιερωμάτων στις συμμετοχές της Eurovision 2023, όπου οι αναγνώστες μας θα έχουν την δυνατότητα να βαθμολογούν την κάθε συμμετοχή με βαθμό από το 1 έως το 10. Απόψε είναι η σειρά της Ισπανίας:

Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ισπανίας “Eaea” της Blanca Paloma

Ισπανία: Blanca Paloma – Eaea

Γλώσσα:  Ισπανικά

Τρόπος επιλογής: Εθνικός Τελικός (Benidorm fest 2023)

Είδος: New Flamenco

Δημιουργοί τραγουδιού: Blanca Paloma Ramos, José Pablo Polo, Álvaro Tato

Σειρά εμφάνισης/ Ημιτελικός: Απευθείας στον τελικό (Big 5)

Αριθμός συμμετοχών: 61

Πρώτη συμμετοχή: 1961

Καλύτερη θέση: 1η (1968, 1969)

Λίγα Λόγια για την Blanca Paloma και το “Eaea“: H Blanca Paloma Ramos Baeza γεννήθηκε το 1989 στην πόλη Elche της Ισπανίας, και εκτός από τραγουδίστρια είναι σκηνογράφος και σχεδιάστρια μόδας. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2013 στο πανεπιστήμιο της πόλης της στον τομέα των καλών τεχνών, μετακόμισε στην συνέχεια στην Μαδρίτη για να πραγματοποιήσει καριέρα στο θέατρο. Το 2022 ήταν υποψήφια στον περσινό Ισπανικό τελικό για την Eurovision, το Benidorm Fest 2022 με το τραγούδι “Secreto de agua” κατακτώντας την 5η θέση. Φέτος με το τραγούδι “Εaea” κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Benidorm Fest ερχόμενη πρώτη τόσο στο televoting όσο και στην επιτροπή των ειδικών, ενώ ήρθε δεύτερη στην βαθμολογία της δημοσκοπικής επιτροπής. To τραγούδι “Eaea” είναι ένας ύμνος της Blanca Paloma προς στην γιαγιά της η οποία την μύησε στην παραδοσιακή Ισπανική μουσική.

https://www.youtube.com/watch?v=NGnEoSypBhE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.