ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ουκρανίας “Heart of Steel” των TVORCHI

ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ουκρανίας “Heart of Steel” των TVORCHI

Ως infegreece.com πραγματοποιούμε μια σειρά αφιερωμάτων στις συμμετοχές της Eurovision 2023, όπου οι αναγνώστες μας θα έχουν την δυνατότητα να βαθμολογούν την κάθε συμμετοχή με βαθμό από το 1 έως το 10. Απόψε είναι η σειρά της Ουκρανίας:

Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ουκρανίας “Heart of Steel” των TVORCHI

Ουκρανία: TVORCHI – Heart Of Steel  

Γλώσσα:  Αγγλικά, Ουκρανία

Τρόπος επιλογής: Εθνικός Τελικός (Vidbir 2023)

Είδος: Electro-pop

Δημιουργοί τραγουδιού: Jimoh Augustus Kehinde, Andrii Hutsuliak

Σειρά εμφάνισης/ Ημιτελικός: 19η στον τελικό (Περσινή νικήτρια)

Αριθμός συμμετοχών: 17

Πρώτη συμμετοχή: 2003

Καλύτερη θέση: 1η (2004, 2016, 2022)

Ποσοστό πρόκρισης από τους ημιτελικούς: 13/13 (100%)

Λίγα λόγια για τους TVORCHI και το “Heart of Steel”: Οι TVORCHI είναι ένα ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής αποτελούμενο από τους Jimoh Augustus Kehinde και Andrii Hutsuliak, με τον πρώτο να κατάγεται από την Νιγηρία και τον δεύτερο από την Ουκρανία. Τα δύο μέλη του συγκροτήματος γνωρίστηκαν όταν ήταν φοιτητές στην Φαρμακευτική Σχολή του Ternopill, και το 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, ενώ ένα χρόνο αργότερα το πρώτο τους album. Το 2020 ήταν υποψήφιοι στον Ουκρανικό εθνικό τελικό για την Eurovision 2020 με το τραγούδι “Bonfire” με το οποίο κατέλαβαν την 4η θέση.

Το τραγούδι “Heart of Steel” είναι αφιερωμένο στην αντίσταση του Ουκρανικού στρατού ενάντια στην Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, καθώς όπως δήλωσε ο Andrii Hutsuliak, έμπνευση του για το τραγούδι ήταν η πολιορκία του εργοστασίου Σιδήρου και Ασταλιού, Azovstal, και η αποφασιστικότητα του Ουκρανικού στρατού να μην το παραδώσει. Το τραγούδι προειδοποιεί επίσης και για τον κίνδυνο του πυρινικού ολέθρου που μπορεί να προκύψει από αυτόν τον πόλεμο.

https://www.youtube.com/watch?v=neIscK1hNxs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.