ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Λιθουανίας “Stay” της Monika Linkytė

ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Λιθουανίας “Stay” της Monika Linkytė

Ως infegreece.com πραγματοποιούμε μια σειρά αφιερωμάτων στις συμμετοχές της Eurovision 2023, όπου οι αναγνώστες μας θα έχουν την δυνατότητα να βαθμολογούν την κάθε συμμετοχή με βαθμό από το 1 έως το 10. Απόψε είναι η σειρά της Λιθουανίας:

Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Λιθουανίας “Stay” της Monika Linkytė

Λιθουανία: Monika Linkytė – Stay

Γλώσσα:  Αγγλικά, Λιθουανικά

Τρόπος επιλογής: Εθνικός Τελικός (Pabandom Iš Naujo! 2023)

Είδος: Μπαλάντα

Δημιουργοί τραγουδιού: Monika Linkytė, Krists Indrišonoks, Jānis Jačmenkins

Σειρά εμφάνισης/ Ημιτελικός: 15η στον Β’ Ημιτελικό

Αριθμός συμμετοχών: 22

Πρώτη συμμετοχή: 1994

Καλύτερη θέση: 6η (2006)

Ποσοστό πρόκρισης από τους ημιτελικούς: 10/17 (58,8%)

Λίγα Λόγια για την Monika Linkytė και το “Stay“: H Monika Linkytė γεννήθηκε το 1992 στην πόλη Gargždai και η μουσική της καριέρα έχει ταυτιστεί σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό με την Eurovision. Το 2007 σε ηλικία μόλις 15 ετών ήταν υποψήφια στον εθνικό τελικό της Λιθουανίας για την Junior Eurovision, ενώ από το 2010 μέχρι και το 2015 ήταν συνεχώς υποψήφια στην Λιθουανική εθνική επιλογή για την Eurovision, δίχως όμως επιτυχία. Το 2015 όμως σε ένα ντουέτο με τον Vaidas Baumila με το τραγούδι “This Time” κατάφερε να εκπροσωπήσει την Λιθουανία φτάνοντας έως την 18η θέση.

Φέτος με το τραγούδι “Stay” αν και ισοβάθμησε στην κορυφή της βαθμολογίας του Λιθουανικού τελικού με την Rūta Mur και το τραγούδι “So Low”, επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Λιθουανία, καθώς ήταν πρώτη στην βαθμολογία της επιτροπής. To τραγούδι μιλάει για το πόσο σημαντικό είναι να κάνεις μια παύση από όλα όσα σε αποσπούν και να ξαναγίνεις ο εαυτός σου.

https://www.youtube.com/watch?v=68lbEUDuWUQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.