ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Σερβίας “ Samo Mi Se Spava ” τoυ Luke Black

ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Σερβίας “ Samo Mi Se Spava ” τoυ Luke Black

Ως infegreece.com πραγματοποιούμε μια σειρά αφιερωμάτων στις συμμετοχές της Eurovision 2023, όπου οι αναγνώστες μας θα έχουν την δυνατότητα να βαθμολογούν την κάθε συμμετοχή με βαθμό από το 1 έως το 10. Απόψε είναι η σειρά της Σερβίας:

Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Σερβίας “ Samo Mi Se Spava ” τoυ Luke Black

Σερβία: Luke Black – Samo Mi Se Spava

Γλώσσα:  Σερβικά, Αγγλικά

Τρόπος επιλογής: Εθνικός Τελικός (Pesma za Evroviziju)

Είδος: Electropop, Dream Pop

Δημιουργοί τραγουδιού: Majed Kfoury, COMANAVAGO, Luke Black, Milovan Bošković

Σειρά εμφάνισης/ Ημιτελικός: 3η στον A’ Ημιτελικό

Αριθμός συμμετοχών: 14

Πρώτη συμμετοχή: 2007

Καλύτερη θέση: 1η (2007)

Ποσοστό πρόκρισης από τους ημιτελικούς: 10/13 (76,92%)

Λίγα λόγια για τον Luke Black και το “Samo Mi Se Spava: Ο Luka Ivanović γνωστός καλλιτεχνικά ως Luke Black γεννήθηκε το 1992 στην πόλη Čačak και ξεκίνησε να ασχολείται με την παραγωγή μουσικής από 12 ετών. Το καλλιτεχνικό του όνομα Luke Black το υιοθέτησε όταν ήταν έφηβος γιατί θρηνούσε για τον “θάνατο της Σερβικής pop” όπως δήλωσε. Το 2015 έγινε ο πρώτος Σέρβος καλλιτέχνης που υπέγραψε συμβόλαιο στην Universal, έχει κυκλοφορήσει συνολικά 3 albums και έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό, ακόμα και στην Κίνα. Εκτός από την μουσική ο Luke Black δουλεύει και ως graphic designer. To όνομά του είχε ακουστεί για να εκπροσωπήσει την Σερβία στην Eurovision 2016 με το τραγούδι “Demons”, όμως επιλέχθηκε τελικά η Sanja Vucic

To τραγούδι Samo Mi Se Spava” όπως δήλωσε ο Luke το εμπνεύστηκε την περίοδο της καραντίνας του COVID-19 όταν ουσιαστικά το μόνο που ήθελε ήταν να παίζει βιντεοπαιχνίδια και να κοιμάται. Το τραγούδι περιγράφει την ανάγκη που έχουμε ως να μπούμε σε έναν εικονικό κόσμο μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

https://www.youtube.com/watch?v=oeIVwYUge8o

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.