Κι επίσημα η Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ! (video)

Κι επίσημα η Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ! (video)

Απόψε προβλήθηκε το Eurovision: Europe Shine A Light, όπου αντικατέστησε την φετινή Eurovision μετά την ακύρωσή της λόγω του Covid-19 και τίμησε τους καλλιτέχνες που θα διαγωνίζονταν. Στο τέλος της βραδιάς οι παρουσιαστές Chantal Janzen, Edsilia Rombley και Jan Smit μέσω ενός βίντεο, που έδινε το μήνυμα της ένωσης των ανθρώπων στις δυσκολίες, ανακοίνωσαν ότι η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί κανονικά και με το ίδιο σλόγκαν Open Up. Οι Ολλανδοί μας καλούν να ανοιχτούμε ξανά και να ζήσουμε την μαγεία του διαγωνισμού.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται σε πλήρη συνάφεια των πρόσφατων δηλώσεων του Executive Supervisor Jon Ola Sand που δήλωσε ότι είναι πιο έτοιμοι για τον επόμενο διαγωνισμό κι ότι επεξεργάζονται διάφορα σχέδια για να είναι εφικτό.

Εμείς σαν Infe Greece ευχόμαστε όλα να κυλήσουν αρμονικά κι είμαστε εδώ για την ενημέρωσή σας σχετικά με τον αγαπημένο μας θεσμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.