Θέλει να πάει με χορευτικό τραγούδι στη Eurovision η Demy. Αγνοεί και η ίδια τις προθέσεις της ΕΡΤ

Θέλει να πάει με χορευτικό τραγούδι στη Eurovision η Demy. Αγνοεί και η ίδια τις προθέσεις της ΕΡΤ

Άνοιξε τα χαρτιά της η Demy (Δήμητρα Παπαδέα) στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Mamma Mia στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν. Αποκάλυψε πως  θα ήθελε φέτος να είναι η εκπρόσωπός μας στο Κίεβο, με ένα dance κομμάτι. Το σημαντικότερο όμως που δήλωσε είναι αυτά που γράψαμε και σε προηγούμενα άρθρα μας και έρχονται σε αντίθεση με όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα. Όπως μας είπαν και οι Stereo Soul, αλλά και οι Giorgina με τον dj Kon Cept τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και ούτε η ΕΡΤ δεν έχει διευκρινίσει ακόμα τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής μας. Το πιθανότερο είναι ότι ακόμα δεν έχει στα χέρια της καν τα υποψήφια τραγούδια..

Τα όσα αναφέρει η Demy στη συνέντευξή της στους δημοσιογράφους ουσιαστικά επιβεβαιώνουν ότι παρά τα όσα λέγονται, δεν είμαστε χρονικά κοντά στην απόφαση της ΕΡΤ. Ναι, η Demy και η ομάδα της (Κοντόπουλος- Φωκάς) θέλουν να ταξιδέψουν αυτή τη χρονιά για την Ελλάδα στο Κίεβο. Προς το παρόν τουλάχιστον όμως λευκός καπνός από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής δεν υπάρχει. Αν όντως η ΕΡΤ θέλει να κάνει κλειστή επιλογή ή τελικό με βίντεο κλιπ θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά, γιατί όπως μας είπαν και οι άλλοι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες να μας εκπροσωπήσουν, δεν έχουν ακόμα στείλει το τραγούδι τους στην ΕΡΤ. Το ίδιο λέει και στη συνέντευξη της η Demy.

Δεν έχω ιδέα αν θα γίνει απευθείας ανάθεση απο την ΕΡΤ. Αυτά που γράφονται δεν είναι η πραγματικότητα και φαντάζομαι συμβαίνουν πράγματα που δεν ξέρω ούτε εγώ η ίδια.
Η ανάθεση ή το αν θα γίνει ψηφοφορία, είναι στο χέρι της ΕΡΤ.
Εγώ ενώ τόσα χρόνια, δεν ήθελα τόσο πολύ, δεν ήμουν έτοιμη, δεν ένοιωθα ότι ήταν το σωστό timing, τώρα θέλω (να πάω στη Eurovision).
Υπάρχουν συζητήσεις (για να πάω στη Eurovision), η εταιρεία μου συζητάει ακόμα…
Δεν είναι κάτι που ξέρω σίγουρα!
Διάθεση να πάω έχω, έχω και καλούς συνεργάτες και ωραία ομάδα.
Δεν θα ήθελα να διαγωνιστώ με ρομαντικό κομμάτι.
Θα ήθελα να πάω με κάτι διαφορετικό, θα δείξει όμως. Νομίζω ότι και η Eurovision είναι ένα event που θέλει και λίγο πιο dance διάθεση, οπότε…
Φυσικά και θέλω να έχω λόγο στο τραγούδι που θα τραγουδήσω.
Πρέπει να αποφασίζει ο καλλιτέχνης μαζί με τον συνθέτη και το στιχουργό.
Γιατί όταν πας και ανέβεις στη σκηνή πρέπει να νοιώθεις 100% σίγουρος και χαρούμενος με αυτό που έχεις προετοιμάσει.

Υπομονή λοιπόν και να είμαστε όλοι επιφυλακτικοί με όσα διαβάζουμε και βλέπουμε να γράφονται και να λέγονται, γιατί ούτε κάτι έχει κλείσει ακόμα, ούτε έχει αποφασιστεί από πλευράς ΕΡΤ και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Ο μόνος τρόπος να επιταχυνθούν οι διαδικασίες είναι από την κλειστή επιλογή να πάμε στην απευθείας ανάθεση σε ερμηνευτή και δημιουργούς, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται πιθανό ειδικά μετά τα περσινά άσχημα αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.