Η Stefany Loca πρόθυμη να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision!

Η Stefany Loca πρόθυμη να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision!

Στην Ελλάδα ευρύτερα γνωστή για την επιτυχία της με τίτλο “Falava” αλλά και με τραγούδια που έχουν παίξει και σε κάποιες χώρες του εξωτερικού, η Stefany Loca ή αλλιώς Stefany Ferrari νιώθει έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο στην Eurovision. Η Stefany εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετάσχει στην Eurovision μετά από ερώτηση της έγινε από λογαριασμό που ασχολείται με την Eurovision escxgreece. Η ίδια έκανε μια δημοσίευση που θα δείτε πιο κάτω:

Εμείς ρωτήσαμε με την σειρά μας την καλλιτέχνιδα αν θέλει να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision τόσο για την Ελλάδα ή την Κύπρο κι η ίδια μας απάντησε θετικά.

Η Stefany βέβαια έχει σχέση με τον διαγωνισμό αφού, όπως η ίδια δήλωσε πέρυσι στην εκπομπή The2NightShow, είχε δεχθεί παλιότερα πρόταση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα αλλά αρνήθηκε γιατί ακόμα δεν ένιωθε έτοιμη. Μάλιστα είχε αναφέρει λίγο μετά την κυκλοφορία του Explode που δημοσιεύθηκε τέλη του 2014.

Μπορείτε να δείτε το στιγμιότυπο από τα 11 λεπτά και μετά:

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στο Βουκουρέστι και στα 2 της χρόνια ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, όπου εγκαταστάθηκαν στο Κατακάλι Κορινθίας. Έκτοτε ζει στην Αθήνα ενώ έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε πολλές βαλκανικές χώρες.

Θα θέλατε να δείτε την Stefany στον διαγωνισμό και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.