Η Romy Monteiro επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για την Eurovision 2018

Η Romy Monteiro επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για την Eurovision 2018

Ο Daniël Dekker, ένας από τους σημαντικούς φορείς της ετήσιας διαδικασίας επιλογής συμμετοχής της Ολλανδίας για την Eurovision και μέλος του ραδιοτηλεοπτικού δικτύου της χώρας AVROTROS, δήλωσε πρόσφατα στα ολλανδικά media ότι θα ήθελε την Romy Monteiro στην επόμενη Eurovision. Η ίδια χθες ανέφερε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να της γίνει πρόταση και να παρευρεθεί στην Πορτογαλία. Μάλιστα μιλώντας στον ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό 100%NL, η 24χρονη ερμηνεύτρια δήλωσε:

Πιστεύω ότι είναι μεγάλη τιμή και σίγουρα θα έλεγα ναι. Θα εστίαζα την προσοχή μου σε αυτό και θα ξεκινούσα πρόβες τώρα αμέσως, ακόμα και αν ο διαγωνισμός είναι σε έναν χρόνο από τώρα.

Ύστερα από αυτές τις δηλώσεις σχετικά με την πιθανή εκπροσώπησή της για την Ολλανδία στην ερχόμενη Eurovision, το AVROTROS ανακοίνωσε ότι η Romy θα είναι παρουσιάστρια του Junior Songfestival-την εθνική επιλογή της χώρας για την Junior Eurovision. Θα παρουσιάσει τους δύο ημιτελικούς και τον Τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου. Μετά την ανακοίνωση δήλωσε:

Τα τελευταία χρόνια, το festival έχει αποδειχτεί ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για τα νέα μουσικά ταλέντα. Τα αγόρια και τα κορίτσια που θα δούμε φέτος στους ημιτελικούς, είναι ο καθένας τους υποσχόμενα ταλέντα.

Η Romy ήρθε στην δημοσιότητα με την συμμετοχή της στο The Voice of Holland, όπου έφτασε μέχρι τους προημιτελικούς. Επιπλέον αυτή η season έχει άλλες δύο συνδέσεις με τον θεσμό της Eurovision καθώς coach της Romy ήταν η Trijntje Oosterhuis η οποία εκπροσώπησε την χώρα το 2015 ενώ νικήτριες εκείνης της χρονιάς ήταν οι OG3NE οι φετινές εκπρόσωποι της χώρας. Μπορεί η ίδια να μην ήταν η νικήτρια του μουσικού σόου αλλά η συμμετοχή της τής άνοιξε τον δρόμο και πλέον έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στo μιούζικαλ Bodyguard, όπου ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της Whitney Houston. Ένα άλλο ταλέντο που αναδεικνύεται με την συμμετοχή της στο μιούζικαλ είναι ο χορός. Το 2016 πήρε μέρος στο μουσικό σόου Dance, dance, dance όπου διαγωνίστηκε σε ένα γκρούπ μαζί με την μητέρα της και επίσης σταρ της μουσικής Antje Monteiro. Κοινό στοιχείο της ερμηνεύτριας με την Πορτογαλία είναι ότι ο πατέρας της έχει ρίζες από την Ανγκόλα και την Πορτογαλία.

Πιστεύετε ότι είναι ο τέλειος συγχρονισμός για να εκπροσωπήσει η Romy την Ολλανδία στην Πορτογαλία;

Παρακάτω μπορείτε να την ακούσετε να ερμηνεύει το Crazy In Love της Beyonce στο The Voice of Holland:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.