Η ManuElla αλλάζει το τραγούδι της για την Στοκχόλμη.

Η ManuElla αλλάζει το τραγούδι της για την Στοκχόλμη.

Η φετινή εκπρόσωπος της Σλοβενίας  ManuElla αποφάσισε να βελτιώσει ελαφρώς το τραγούδι της “Blue and Red”  στην studio έκδοση του. Όπως δήλωσε και η ίδια δεν έγιναν δραστικές αλλαγές απλά στην παραγωγή κάποιες αλλαγές προστέθηκαν όπως στην αρχή του τραγουδιου που αρχίζει με την φράση “Allay!” Μπορείτε να ακούσετε εδώ την καινούργια έκδοση του τραγουδιού

Το τραγούδι “Blue And Red” ειναι μουσική της ίδιας της τραγουδίστριας ManuElla και της Marjan Hvala. Οι στίχοι  είναι του Leon Oblak, που επίσης ήταν ένα απο τους στιχουργούς του Narodnozabavni rock ερμηνευμένο απο την  Ansambel Žlindra και τους Kalamari στον διαγωνισμό του 2010.

Η τραγουδίστρια εκτός από την εμφάνιση της στο Άμστερνταμ έχει και στο καρνέ της μια επίσκεψη στο Τελ Αβίβ στα πλαίσια του special Eurovision event : Israel Calling.

Εκτός των άλλων εμφανίσεων  σε διάφορα μέρη και εκδηλώσεις στον όνομα της Eurovision η Μanuella είναι απασχολημένη με τις προετοιμασίες για την σκηνική της παρουσία κάτω από το άγρυπνο μάτι του χορογράφου Anže Škube.  Kαι όπως η ίδια αποκάλυψε στο Radio Slovenija “Η εστίαση είναι για μένα το παν. Πρέπει να εκραγεί η σκηνή από την θετική ενέργεια του τραγούδιου που το  διακατέχει”.  Επίσης αποκάλυψε ότι θα φορέσει ένα λευκό φόρεμα στη σκηνή τη Στοκχόλμης και όπως η ίδια πρόσθεσε τα χρώματα δεν θα αλλάξουν, και ΔΕΝ θα υπάρξει το stripping που υπήρχε στον εθνικό τελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.