Η Luisa Sobral εξηγεί τον λόγο που δεν θα πάρει μέρος στο San Remo

Η Luisa Sobral εξηγεί τον λόγο που δεν θα πάρει μέρος στο San Remo

Στις αρχές Νοεμβρίου είχε γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό ότι η Luisa Sobral είχε γράψει τραγούδι για το ερχόμενο San Remo αλλά είχε δεχτεί και πρόταση να πάρει μέρος στο φεστιβάλ ως ερμηνεύτρια σε ντουέτο μαζί με κάποιον Ιταλό καλλιτέχνη.

Η ίδια τότε είχε δηλώσει ότι είχε δηλώσει ότι της είχε γίνει η πρόταση αλλά θέλει περισσότερα πράγματα από το να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό που μπορεί να την οδηγήσει στην Eurovision και μάλιστα ότι δεν θέλει να πάει ξανά στην τελευταία γιατί της είναι τελείως αδιάφορη.

Σήμερα συνέχισε στην πορτογαλική εκπομπή Encontros Imediatos με παρουσιαστές τους João Gobern και Margarida Pinto Correia:

Έχω πλέον περισσότερους ανθρώπους που μου ζητούν να συνθέσω τραγούδια. Όσοι ασχολούνται με την Eurovision δεν ταιριάζουν με το μονοπάτι που θέλω να ακολουθήσω κι όσες προσκλήσεις είχα σε σχέση με αυτό δεν τις δέχτηκα.

Όσον αφορά το San Remo είπε:

Έγραψα ένα τραγούδι για το San Remo αλλά δεν ξέρω αν τελικά ο καλλιτέχνης θα το παρουσιάσει. Το έγραψα γιατί μου αρέσουν τα ιταλικά κι ήθελα να ανοιχτώ σε αυτή την αγορά. Με ρώτησαν αν θέλω να κάνω ντουέτο για το φεστιβάλ αλλά δεν ήθελα να έχω παραπάνω σχέση με αυτό, μόνο ως συνθέτρια και μάλιστα συνθέτρια που δεν θα πάει καν.

Από ότι φαίνεται οι διαγωνισμοί δεν αφορούν καν την καλλιτέχνιδα και δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας της. Αν κι η ερμηνεύτρια ρίχνει μαύρη πέτρα στην Eurovision αλλά και στην συμμετοχή της ως διαγωνιζόμενη στο San Remo, υπάρχει κι ένα ενδεχόμενο το τραγούδι που συνέθεσε για το φεστιβάλ να είναι κι αυτό με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Ιταλία στην Eurovision. Σύμφωνα όμως με τα λεγόμενά της πλέον αδιαφορεί παντελώς για τον θεσμό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Luisa συνέθεσε την νικητήρια συμμετοχή της Πορτογαλίας Amar Pelos Dois:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.