Η Lizi Pop και η Helen Kalandadze παρουσιάστριες της Junior Eurovision 2017

Η Lizi Pop και η Helen Kalandadze παρουσιάστριες της Junior Eurovision 2017

Είναι από τα νέα που πολλοί φαν περίμεναν, καθώς η φετινή Junior Eurovision πλησιάζει και θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού παρουσιάστρια θα είναι μία έφηβη και δεν είναι άλλη από την Lizi Pop. Η ίδια μιλάει πολύ καλά ρώσικα και αγγλικά ενώ κάτι άλλο που την διακρίνει είναι η ευφράδεια του λόγου της. Μετά την συμμετοχή της στην Junior Eurovision το 2014, σχεδόν ποτέ δεν έπαψε να απασχολεί τα μουσικά δρώμενα της χώρας της. Μάλιστα το video clip της συμμετοχή της έχει τα περισσότερα views από οποιοδήποτε άλλο στην ιστορία της JESC. Σήμερα στα 13 της χρόνια της δίνεται μία μεγάλη ευθύνη, να είναι παρουσιάστρια της φετινής JESC στο πλευρό της Helen Kalandadze.

Η Helen έχει και αυτή το δικό της παρελθόν στον θεσμό καθώς το 2010 ήταν στα φωνητικά της συμμετοχής της Γεωργίας στην Eurovision με εκπρόσωπο την Sofia Nizharadze και το τραγούδι Shine. Επιπλέον έχει κερδίσει το Your face sounds familiar του 2013. Πέρα από αυτά είναι αρωγός πολλών νέων ταλέντων της Γεωργίας καθώς έχει ιδρύσει το Teen Club Studio, όπου νεαροί καλλιτέχνες μπορούν να εξασκηθούν φωνητικά αλλά και να μάθουν μουσικά όργανα.

Σίγουρα η παρουσία της Lizi θα δώσει μία όμορφη πινελιά στον θεσμό, μετά την περσινή άνευρη παρουσίαση στην Μάλτα.

Θυμηθείτε παρακάτω την συμμετοχή της Lizi Pop στην JESC 2014:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.