Η Jamala αναφέρει ότι δεν κλήθηκε να τραγουδήσει στην Eurovision 2022… αλλά είναι έτοιμη και πρόθυμη εφόσον της ζητηθεί

Η Jamala αναφέρει ότι δεν κλήθηκε να τραγουδήσει στην Eurovision 2022… αλλά είναι έτοιμη και πρόθυμη εφόσον της ζητηθεί

Από τότε που έφυγε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, η νικήτρια της Eurovision 2016 Jamala υψώνει τη φωνή της για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ταξίδεψε στη Ρουμανία, τη Γερμανία και πέρα ​​για να ζητήσει ανθρωπιστική βοήθεια και να καλέσει το ΝΑΤΟ να βοηθήσει να κλείσει ο ουρανός πάνω από τη χώρα της.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Jamala έκανε μια στάση στην Ολλανδία και εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα College Tour. Επιβεβαίωσε ότι δεν της ζητήθηκε να εμφανιστεί στο Τορίνο, κάτι που την εξέπληξε. Είπε ότι θέλει να τραγουδήσει στη σκηνή – όχι για τον εαυτό της, αλλά για τους ανθρώπους της.

«Θα το έκανα. Είναι ένα πολύ καλό στάδιο για να το θυμάστε. Μην ξεχνάτε ότι κάθε καθυστέρηση όπλων, μιλώντας για αυτό, κοστίζει ζωές Ουκρανών»..

Το όνειρο της Jamala είναι οι Kalush Orchestra να κερδίσουν τη Eurovision. Θα ήθελε πολύ η επόμενη Eurovision να γίνει σε ένα ελεύθερο και ειρηνικό Κίεβο.

Θα θέλατε να δείτε την Jamala στην Eurovision 2022; Απαντήστε μας στα σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.