“Η Eurovision στην Ελλάδα, από την αφάνεια στην ακμή”. Εκδήλωση από το INFE Greece, με εκπρόσωπο της EBU και άλλους εκλεκτούς ομιλητές.

“Η Eurovision στην Ελλάδα, από την αφάνεια στην ακμή”. Εκδήλωση από το INFE Greece, με εκπρόσωπο της EBU και άλλους εκλεκτούς ομιλητές.

Το INFE Greece, το πρώτο σωματείο Ελλήνων θαυμαστών του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 30 χρόνια λειτουργίας του, διοργανώνει την Παρασκευή 30 Μαρτίου μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση – ημερίδα στο κέντρο της Αθήνας στην οποία είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Με εκλεκτούς προσκεκλημένους μας τον κ. Paul Jordan communication manager της EBU, την αγαπημένη όλων των Ελλήνων eurofan Μαριάνα Ευστρατίου που μας εκπροσώπησε δύο φορές στη Eurovision (1989, 1996), τον κ. Παναγιώτη Τσολιά διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ και αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο διαγωνισμό, αλλά και το δημοσιογράφο – αρχισυντάκτη του mediamagazine.gr Κώστα Κόκκολα, που έχει καλύψει ειδησεογραφικά το γεγονός αρκετές φορές στην καριέρα του, θα συζητήσουμε για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, ως τηλεοπτικό φαινόμενο στη χώρα μας.

Πως από τα χρόνια της αφάνειας και της πενιχρής τηλεθέασης, έφθασε να γίνει το απόλυτο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς. Τις νέες προκλήσεις, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται στο διαγωνισμό και ποια η θέση της Ελλάδας σε αυτόν;

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 18.30 στο ξενοδοχείο Central Athens Hotel, Απόλλωνος 21 (παράλληλη Μητροπόλεως, στην Πλατεία Συντάγματος), για μία εκδήλωση που πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα, έχοντας μάλιστα και την παρουσία εκπροσώπου της EBU.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.