Η Celine ..Κυριάκου ετοιμάζεται για εξωτερικό

Η Celine ..Κυριάκου ετοιμάζεται για εξωτερικό

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2015 Μαρία Έλενα Κυριάκου από πολλούς εντός και εκτός χώρας χαρακτηρίστηκε ως η ΄δική’ μας Celine Dion’,κάτι που μόνον ως τιμητικό θα μπορούσε να θεωρηθεί για εκείνην. Οι προετοιμασίες και οι σκέψεις για την τελική βραδιά του Μάη  έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικά με το πώς θα στηθεί στη σκηνή της Βιέννης το τραγούδι της Ελλάδας ,ονόματα που έχουν δείξει δείγματα γραφής ακούγονται ότι θα ΄συμβουλέψουν΄ την δική μας ομάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα επί σκηνής και η χώρα μας ‘ανάβει΄ μηχανές και ξεκινά σιγά-σιγά την προώθηση του ‘One last breath’ στο εξωτερικό.

Η Ελληνική αποστολή σε περίπου ένα μήνα μετά από σήμερα και συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου θα βρίσκεται στην Ολλανδία στο ‘Eurovision in concert’ όπου μαζί με 18 άλλες χώρες θα δώσουν μια πρώτη γεύση των φετινών συμμετοχών στη σκηνή, ενώ στις 26 του Απρίλη μετά από λίγες ημέρες θα βρίσκεται στο μεγάλο ‘London Eurovision party ‘που θα διοργανώσει το BBC για τα 60α γενέθλια της Eurovision.

Οι μηχανές άναψαν και ήδη οι πρώτοι δύο προορισμοί ανακοινώθηκαν για την φετινή μας εκπρόσωπο.με στάσεις ενδιάμεσα στην Κύπρο ,μιας που η καλλιτέχνιδα -εν μέσω εμφανίσεων της σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας-θα πρέπει να επισκέπτεται και την οικογένειας της στο νησί της Αφροδίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.