Η Amanda αποκαλύπτει τις αγαπημένες της συμμετοχές από τη φετινή Eurovision

Η Amanda αποκαλύπτει τις αγαπημένες της συμμετοχές από τη φετινή Eurovision

Με αφορμή τα γυρίσματα του προωθητικού τρέιλερ της ελληνικής συμμετοχής, η κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, συνάντησε την εκπρόσωπό μας στη φετινή Eurovision, Amanda Tenfjord, όπου μίλησε για το αν παρακολουθεί τα προγνωστικά, αλλά και για τη συμμετοχή της, ενώ αποκάλυψε και τις αγαπημένες της συμμετοχές.

Παρακολουθώ τα προγνωστικά. Μου λένε να μη τα κοιτάζω, αλλά δεν μπορώ γιατί αλλάζουν συνέχεια, γι’αυτό δεν τα κοιτάζω τόσο πολύ, επειδή θέλω να κάνω focus στο τραγούδι και στο τι θα κάνω εγώ. Στο Instagram με κάνουν tag και βλέπω πως είναι σήμερα, αλλά είναι πολύ νωρίς.

Υπάρχουν πολλά καλά τραγούδια φέτος, νομίζω. Μου αρέσει η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Ισπανία, η Ιταλία… είναι πολλά.

Παθαίνω λίγο άγχος όταν βλέπω τι θα κάνουν οι άλλοι. Εγώ θέλω να σκεφτώ μόνο τι θα κάνω εγώ και τι θα κάνουμε εμείς στη σκηνή.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σήμερα θα δοκιμάσω το φόρεμα που θα φορέσω στον διαγωνισμό. Πρώτη φορά θα το βάλω και νομίζω ότι θα είναι κάτι πολύ ωραίο. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.