Η Ρωσία καλεί Sergey Lazarev με …”άρωμα Ελλάδας”?

Η Ρωσία καλεί Sergey Lazarev με …”άρωμα Ελλάδας”?

Η Ρωσία θέλει να επαναλάβει την τελευταία της επιτυχία στην 60η Eurovision -μιας που με την Polina Gagarina κατάφερε και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του πίνακα της τελικής βαθμολογίας των χωρών-με 303 βαθμούς,με το “A Million voices” και ήδη οι πρώτες ειδήσεις άρχισαν να διαρρέονται.
Πριν από δύο εβδομάδες και στην παρουσίαση της νέας δουλειάς του Phillip Kirkorov-γνωστού για την εμπλοκή του με τη Eurovision πολλές φορές στο παρελθόν-“βγήκε η είδηση” (?) δια στόματος του,που αναμένουμε να επιβεβαιωθεί ή απλά αποτελεί ένα γνωστό διαφημιστικό κόλπο-από αυτά που ο καλλιτεχνικός χώρος έχει σε πληθώρα..-
Ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε σε όσους ήταν παρόντες στην παρουσίαση της νέας του δουλειάς,ότι “στην ίδια αίθουσα με τους υπολοίπους, βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας μας στην 61η Eurovision”.
Ο Sergey Lazarev,ήταν αυτός που συγκέντρωσε τα βλέμματα την ώρα της αινιγματικής αυτής ανακοίνωσης.
Τον νεαρό τραγουδιστή που μετρά πολλές επιτυχίες στη χώρα του, συνόδευε ο Έλληνας δημιουργός και παραγωγός κος Δημήτρης Κοντόπουλος-γνωστός πλέον και στους κύκλους του θεσμού-μιας που έχει ασχοληθεί αρκετά με αυτόν και είναι και γνωστές οι “σχέσεις” του με την συγκεκριμένη χώρα την οποία δεν διστάζει να επισκέπτεται συχνά.
Ο Sergey Vyacheslavovich Lazarev γεννήθηκε το 1983 και συγκεκριμένα την 1η Απρίλη, ενώ “δεν είναι ψέμα” ότι είναι πολυτάλαντος μιας που εκτός απο τραγουδιστής είναι και ηθοποιός αλλά και χορευτής.
Συμμετείχε στο GROUP ” Smash” ενώ μετά την διάλυση του το 2006 συνέχισε τη solo καριέρα του κυκλοφορώντας πολλά τραγούδια, ενώ το 2008 κέρδισε στη χώρα του και δυο βραβεία, αυτό του ΄καλύτερου άνδρα τραγουδιστή “στα RMA Awards αλλά και αυτό των MTV.
Την ίδια χρονιά με το τραγούδι “Flyer”προσπάθησε να εκπροσωπήσει τη χώρα του στη Eurovision,αλλά τον σταμάτησε ο Dima Billan και το “Believe”.
Εν αναμονή για το εάν φέτος καταφέρει να πάρει το εισιτήριο και να ταξιδέψει στη Στοκχόλμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.