Η προτομή της Σαμπρίνας

Η προτομή της Σαμπρίνας

Ο γνωστός γλύπτης Γιώργος Ρούσσης φιλοτέχνησε μια προτομή της αοιδού, υποψήφιας Γιούροσταρ το 2003 και διαδόχου της Μπέσσυς Αργυράκη (GRE 77), Σαμπρίνας (Αλεξάνδρα Τσερκάνου). Παλιότερα, το 1994, είχε κερδίσει τη ραδιοφωνική Γιουροβίζιον με το τραγούδι “Φταις” (σε στίχους Ναταλίας Γερμανού, όπως και το “My Number One”- τυχαίο;). Η ΕΡΤ πρότεινε τότε σε εκείνη και τον συνθέτη Κώστα Χαριτοδιπλωμένο να γράψουν ένα τραγούδι για τον διαγωνισμό, αλλά εν τω μεταξύ χώρισαν ως καλλιτεχνικό ζευγάρι και το σχέδιο ναυάγησε.

Η ίδια εξεπλάγη τόσο για το γεγονός ότι κάποιος έφτιαξε την προτομή της, όσο και για το αποτέλεσμα. Περήφανος ο γιος της αναφώνησε: “Να η μαμά μου!”, ενώ η ίδια δήλωσε: “Απερίγραπτο συναίσθημα να βλέπεις τον εαυτό σου σε γλυπτό!!! Υπέροχη δουλειά και πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα”. Το που θα καταλήξει το γλυπτό είναι άγνωστο, όπως και γιατί ο δημιουργός επέλεξε τη Σαμπρίνα (μάλλον θα είναι φαν της).

Σαβρίνα 2

Ας θυμηθούμε όμως την υποψηφιότητά της, “Camera” με την οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στον ελληνικό τελικό και να σας ενημερώσουμε, για όσους δεν το ξέρατε, ότι την ίδια χρονιά είχε υποβάλει ένα ακόμα ποπ τραγούδι, ανώτερο κι από το “Camera”, αλλά δεν προκρίθηκε…

https://www.youtube.com/watch?v=nYuEnK28AII

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.