Η προσπάθεια δύο Ελλήνων για τον εθνικό τελικό της Μολδαβίας!

Η προσπάθεια δύο Ελλήνων για τον εθνικό τελικό της Μολδαβίας!

Δύο Έλληνες κάνουν την προσπάθειά τους να βρεθούν στην Eurovision με την Μολδαβία, ως δημιουργοί του τραγουδιού Mi Amor, με ερμηνεύτρια την Pelageya Stefoglo. Πρόκειται για τους Σάκη Γραβάνη και Βαγγέλη Δουκουτσέλη που έχουν γράψει την μουσική και τους στίχους αντίστοιχα.

Η Pelageya θα πάρει μέρος φέτος στο Turkvision Song Contest ερμηνεύοντας το τραγούδι Yallah Yallah! για λογαριασμό της χώρας της. Ωστόσο, η τραγουδίστρια έστειλε και πέρυσι τραγούδι ώστε να διαγωνιστεί στον εθνικό τελικό της χώρας O Melodie Pentru Europa, χωρίς να τα καταφέρει αφού τελικά αποκλείστηκε.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι Mi Amor, με το οποίο ευελπιστεί η ερμηνεύτρια να λάβει μέρος στον εθνικό τελικό της Μολδαβίας για το 2019:

https://www.youtube.com/watch?v=p2MpAhP_tX0

Το O Melodie Pentru Europa 2019, αποτελείται από έναν ημιτελικό και τον τελικό, που θα διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό λήγει στις 18 Ιανουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.