Η Ουκρανία σίγουρα παρούσα στην Eurovision 2022 – Η ειρήνη το κεντρικό θέμα του φετινού διαγωνισμού

Η Ουκρανία σίγουρα παρούσα στην Eurovision 2022 – Η ειρήνη το κεντρικό θέμα του φετινού διαγωνισμού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης η συνάντηση των αποστολών των 40 χωρών που θα λάβουν μέρος στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 10,12 και 14 Μαϊου στο Τορίνο. Ανάμεσα στις 40 αυτές χώρες βρισκόταν και η πολύπαθη από τον πόλεμο με την Ρωσία, Ουκρανία. Μάλιστα η εκτελεστική παραγωγός της RAI για την Eurovision Simona Martorelli δήλωσε τα παρακάτω για την φετινή Ουκρανική συμμετοχή.

Η ουκρανική αντιπροσωπεία έχει ήδη παραδώσει το απαραίτητο υλικό, τηρώντας τις προθεσμίες, κάτι που είναι απολύτως αξιοθαύμαστο δεδομένης της κατάστασης. Επιπλέον, θα προσπαθήσουν να κάνουν το Live-on-Tape video, το οποίο δεν θα γυριστεί στο Κίεβο, αλλά σε μια πόλη πιο κοντά στα πολωνικά σύνορα. Πρέπει να γίνουν ζωντανά βίντεο από όλους τους καλλιτέχνες, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν εάν δεν μπορούν να συμμετάσχουν.

Έπειτα η RAI ανακοίνωσε μέσω του αναπληρωτή διευθυντή της Claudio Fasulo πως κεντρικό θέμα του φετινού διαγωνισμού θα είναι η ειρήνη. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

Τα θέματα της ειρήνης θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της έκδοσης της Eurovision. Έχουμε τρεις παρουσιαστές που μας γεμίζουν περηφάνια – την Laura Pausini, τον Alessandro Cattelan και τον Mika – που αλληλοσυμπληρώνονται απόλυτα και θα φέρουν πολλά από τον εαυτό τους στην κατασκευή του σόου. Θέλουμε να φέρουμε σημαντικό περιεχόμενο στην εκδήλωση, που μιλάει για ειρήνη και είναι κατάλληλο για αυτή τη λεπτή στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.