Η μικρή Αννούλα (Anna Book) κάθεται και κλαίει. Ακόμα περιμένει να την πάρουν στο Melodifestivalen

Η μικρή Αννούλα (Anna Book) κάθεται και κλαίει. Ακόμα περιμένει να την πάρουν στο Melodifestivalen

Εύλογη η απορία σας: ποια είναι η Anna Book Toledano (Anna Maria Therés Book); Όταν ήταν κοριτσάκι, μοιάζοντας κάπως στη δική μας Angie (τη θυμάστε;), πήρε μέρος στο Melodifestivalen το 1986 με το -θρυλικό στη Σουηδία- ABC (5η) για τα βάσανα του σχολείου και το 1987 με το Det finns en morgondag (δεν κατετάγη). Μετά από 20 χρόνια στην αφάνεια, επανήλθε ξαφνικά αγνώριστη και με πολλά παραπανίσια κιλά το 2007 με το Samba Sambero (9η) έγινε όμως περιζήτητη!

anna-bookanna-book-2

Το 2016 το Himmel för två ακυρώθηκε, διότι είχε λάβει μέρος το 2014 στον εθνικό τελικό της… Μολδαβίας (για την ακρίβεια ήταν κόπια του Taking Care of a Broken Heart με την Felicia Dunaf). Για το θέμα αυτό, δείτε παλιότερο άρθρο μας εδώ.

Melodifestivalen: Σοκ!!! Εκτός η Anna Book!!!

Η ιστορία πήρε διαστάσεις reality στη Σουηδία, με την ίδια να περιφέρεται στα κανάλια και να κλαίει. Κάπως έτσι της επέτρεψαν να τραγουδήσει εκτός συναγωνισμού και της υποσχέθηκαν μια θέση στους ημιτελικούς του Melodifestivalen 2017. Μάλιστα ο Fredrik Kempe, γνωστός συνθέτης (Cara Mia, Vågar du, vågar jag, Hero, La voix, Popular, Undo) υποσχέθηκε να γράψει τη συμμετοχή της.

anna-book-melfest-2017anna-book-5

Όπως δήλωσε η ίδια στην κουτσομπολίστικη εφημερίδα Expressen, ακόμα περιμένει. Ούτε το κανάλι, ούτε ο συνθέτης της έκαναν κάποια κρούση… Είπε ότι δεν κάνει εντύπωση και υποσχέθηκε ότι αυτή τη φορά θα οργιστεί, θα απογοητευτεί, όμως δεν θα κλάψει, διότι είναι… μεγάλη κοπέλα. Οι υποψηφιότητες, βέβαια, έχουν κλείσει εδώ και ένα μήνα. η μόνη της ελπίδα, επομένως, είναι να της ανατεθεί κάποιο από τα τραγούδια που θα προκριθούν, καθότι επιτρέπεται η αλλαγή τραγουδιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.