Η Μαρία Έλενα Κυριάκου τραγουδά “Χωρίς εσένα”

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου τραγουδά “Χωρίς εσένα”

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου,η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην 60η Eurovision της Αυστρίας,είναι η ΄τυχερή΄που θα τραγουδήσει το τραγούδι τίτλων της νέας τηλεοπτικής δραματικής σειράς σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και Κώστα Χριστοφόρου,ιδιωτικού καναλιού στη Κύπρο με τον ομώνυμο τίτλο “Χωρίς Εσένα¨.
Το κανάλι πρωτοτυπώντας έδωσε στη δημοσιότητα δύο εκδοχές/versions του τραγουδιού του συνθέτη Μιχάλη Ρούσου και του στιχουργού Κωνσταντίνου Οδυσσέως,και οι 6 στους 10 ψήφισαν ως “αγαπημένο¨τους αυτό που ερμηνεύει η νεαρά τραγουδίστρια και δημιουργός με την γνωστή σε όλους μας ΄υπέροχη΄φωνή της.
Κάτι που αναγνωρίστηκε εντός χώρας,με τη νίκη της σε γνωστό παιχνίδι ανεύρευσης ταλέντων αλλά και με τα κολακευτικά σχόλια που συγκέντρωσε με την ερμηνεία της τον προηγούμενο Μάιο στη Βίενη,με το”One last breath”των Ε.Θεοχάρους/Μ.Ε.Κυριάκου/Β.Κωνσταντινίδη/Ε.Τζιώρα.
Η Μαρία Έλενα ΄απογειώνει΄και αυτό το τραγούδι και δίνει την πρέπουσα δραματικότητα΄που οι στίχοι του περιέχουν.
Η σειρά ξεκινά καθημερινά στις 14 του μήνα στις 21:15 και στα πλαίσια της ΄ανταλλαγής΄προγραμμάτων των ΄φίλων΄χωρών ίσως έχουμε τη χαρά να την απολαύσουμε και εδώ.

Καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.