Η Κωνσταντίνα γίνεται “Μούσα στο Πρίγκιπα και φτωχό”

Η Κωνσταντίνα γίνεται “Μούσα στο Πρίγκιπα και φτωχό”

Η Κωνσταντίνα γνωστή για τη συμμετοχή της με τα χρώματα της πατρίδας της Κύπρου το 1983 μαζί με το Σταύρο Σιδερά με το τραγούδι “Η αγάπη ακόμα ζει” αλλά και με τη συμμετοχή της το 1997 στη δημιουργία του ΄Μάνα μου” που τραγούδησαν τα αδέρφια της Χαρά και Άνδρος Κωνσταντίνου και τους κατέταξαν στην 5η θέση της τελικής κατάταξης, δοκιμάζει με τη σειρά της τις ικανότητες της αυτή τη χρονιά και στο θέατρο.
“Πρίγκιπας και Φτωχός¨” Η παράσταση θα δώσει το παρόν στη θεατρική σκηνή «Αβάκιο-Παιδικό Στέκι», ειδικά διαμορφωμένη για να υποδεχτεί παιδιά.
Στο κεντρικό ρόλο της Μούσας εναλλάσσονται μαζί η Κωνσταντίνα με την Μελίνα Κανά οι οποίες θα συντροφεύουν σε όλη τη διάρκεια του παραμυθιού τα παιδιά, ενώ στη παράσταση θα συμμετέχουν και ο Τάσος Χαλκιάς ο Ορέστης Τρίκας,ο Δημήτρης Σταματελόπουλος,η Νίκη Γρανά και ένας δεκαπενταμελής θίασος.
Το κείμενο και η σκηνοθεσία ανήκουν στην Κέλλυ Σταματουλάκη,Η μουσική της παράστασης είναι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα,τα σκηνικά στη Δέσποινα Βολίδη,τα κοστούμια στη Δέσποινα Κολοκοτσά,οι χορογραφίες στη Τζένη Κοψίδου και η ενορχήστρωση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.
Το INFE Greece έχοντας στο παρελθόν ανακηρύξει ώς επίτημο μέλος του την καλλιτέχνιδα και βραβεύοντας την για την πολύτιμη προσφορά της στα καλλιτεχνικά δρώμενα Ελλάδας και Κύπρου εύχεται και σε αυτή της την “διαφορετική”προσπάθεια :Kαλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.