Η Καλομοίρα δεν λέει όχι σε μία δεύτερη συμμετοχή στη Eurovision

Η Καλομοίρα δεν λέει όχι σε μία δεύτερη συμμετοχή στη Eurovision

Η Καλομοίρα μετά από χρόνια απουσίας στις ΗΠΑ, επέστρεψε και την είδαμε κιόλας στο πρώτο δοκιμαστικό επεισόδιο του Rising Star. Κάθε Κυριακή βράδυ θα παρουσιάζει τα backstage του νέου σόου του ΑΝΤ1. Σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν δίστασε να μιλήσει για τη συμμετοχή της στη Eurovision του 2008. Μάλιστα δεν απέκλεισε να την ξαναδούμε στη σκηνή του αγαπημένου μας μουσικού διαγωνισμού.

Για τους επόμενους μήνες το Καλομοιράκι όπως οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει να την αποκαλούμε, θα γεμίζει τα τηλεοπτικά μας Κυριακάτικα βράδια, αφού θα είναι μαζί με το Γιώργο Λιάγκα στην παρουσίαση του νέου talent show του ΑΝΤ1, Rising Star. Η Καλομοίρα που επέστρεψε στην Ελλάδα για τους επόμενους μήνες, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε εκτός των άλλων και για τη συμμετοχή της στη Eurovision. Το 2008 στο Βελιγράδι η Καλομοίρα έφθασε στην 3η θέση, με το My Secret My Combination.

Η Eurovision είναι κάτι που έχει μείνει μέσα μου σαν ένα πολύχρωμο όνειρο. Έζησα μοναδικές στιγμές. Η εμπειρία ήταν απίστευτη και παρά τις όποιες δυσκολίες, άξιζε πέρα για πέρα τον κόπο. Όσο για το αν θα ξαναπήγαινε, Γιατί όχι; Αν γινόταν όλα όπως έπρεπε , αν υπήρχαν οι σωστές προϋποθέσεις, why not;

Η Έλενα Παπαρίζου θέλει να ξαναπάει, η Καλομοίρα το ίδιο. Η Demy επίσης όπως έχει δηλώσει την ενδιαφέρει. Οι επιλογές πολλές, το μαχαίρι και το καρπούζι στα χέρια της ΕΡΤ…

 

Πηγή: TV Έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.