Η Ευριδίκη μας λέει: “Ας ερχόσουν για λίγο..”

Η Ευριδίκη μας λέει: “Ας ερχόσουν για λίγο..”

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της στην Αθήνα με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Τάμτα,και πριν να ανέβουν στη Βόρεια Ελλάδα για το εκεί κοινό τους,η “Mrs Eurovision” όπως πολλοί την αποκαλούν η αγαπητή σε όλους μας Ευρύδίκη, έχει συμμετοχή στη μουσικοχορευτική παράσταση “Ας ερχόσουν για λίγο” όπου σκηνοθετεί ο Δημήτρης Μαλισσόβας και που πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος η Τάνυα Τρύπη και μια πλειάδα άλλων ηθοποιών.
Την Ελλάδα του μεσοπολέμου ζωντανεύουν επί σκηνής,μέσα από τις μελωδίες και την αφήγηση της ζωής του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μιχάλη Σουγιούλ, στην μουσικοθεατρική αυτή παράσταση.
Ο Γιάννης Μπέζος υποδύεται τον συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ, πλαισιωμένος από μία πλειάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, μουσικών και χορευτών.
Όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπου,οι επί σκηνής εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη σε μια παράσταση όπου οι ηθοποιοί τραγουδούν, οι τραγουδιστές παίζουν, οι χορευτές παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν υπό τους ήχους νοσταλγικών τραγουδιών που ακόμη και σήμερα σιγοψιθυρίζουν οι άνθρωποι γύρω μας.
Σαράντα τραγούδια – επιτυχίες του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου θα ακουστούν στη σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος», από τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και καθε Δευτέρα και Τρίτη.
Σκηνοθεσία – κείμενο: Δημήτρης Μαλισσόβας
Μουσική διεύθυνση: Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη
Παραγωγή: People Entertainment Group – Progress Advisors
Παίζουν:
Γιάννης Μπέζος
Τάνια Τρύπη
Ευρυδίκη
Βαλέρια Κουρούπη
Ελένη Καρακάση
Γιάννα Παπαγεωργίου
Παναγιώτης Κατσώλης
Σταύρος Νικολαϊδης
Γιώργος Παράσχος
Σταύρος Μαρκάλας
Χορεύουν:
Έλενα Κέκκου – Μυρτώ Σχοινοπλοκάκη – Ελένη Κυριακίδη
Νηρέας Μαρκάκης – Κωνσταντίνος Φρίγγας – Θεόδωρος Σουρμελής
Τα τραγούδια του Μιχάλη Σουγιούλ συνοδεύονται από δεκαμελή ορχήστρα
Ωρα έναρξης: 20:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.