Η επιστροφή των Γιούροσταρ

Η επιστροφή των Γιούροσταρ

Σε όλη την ιστορία της Γιουροβίζιον μόνο σε πέντε διαγωνισμούς δεν είχαμε επιστροφή κύριων τραγουδιστών από παλιότερες χρονιές, το 1970, το 1989, το 2001, το 2003 και το 2004. Ορισμένοι προσθέτουν και το 1956, ωστόσο δύο καλλιτέχνιδες (Lys Assia, Michèle Arnaud) ερμήνευσαν από δύο τραγούδια, οπότε η παρουσία τους μετρά ως διπλή.

 

Kate Ryan
Kate Ryan
Valentina Monetta
Valentina Monetta
Glennis Grace
Glennis Grace

Όσον αφορά στη Γιουροβίζιον του 2016, ήδη δύο γιούροσταρ εξέφρασαν επιθυμία να επιστρέψουν: είναι η Kate Ryan (Βέλγιο 2006) και η Glennis Grace (Ολλανδία 2005), ενώ ακούγεται -ως απειλή!- και πάλι το όνομα της Valentina Monetta, καθότι ο τηλεοπτικός σταθμός του Αγίου Μαρίνου άρχισε από τώρα τις συζητήσεις με τον συνθέτη Ralf Siegel. Παράλληλα, υπάρχει η φήμη ότι παρουσιαστές του χρόνου ενδέχεται να είναι η Sanna Nielsen (Σουηδία 2014) και ο Måns Zelmerlöw (Σοιυηδία 2015). Μένει να δούμε εαν θα επιβεβαιωθεί κάτι από όλα αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.