Η διαδικασία επιλογής συμμετοχής της Μάλτας για την Eurovision θα παραμείνει με televoting 100%

Η διαδικασία επιλογής συμμετοχής της Μάλτας για την Eurovision θα παραμείνει με televoting 100%

Ο Joe Bundy, επικεφαλής του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Μάλτας PBS, δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στην διαδικασία επιλογής συμμετοχής της χώρας στην επόμενη Eurovision και θα συνεχίσει να υφίσταται καθαρά με televoting.

H φετινή εκπρόσωπος της Μάλτας, Claudia Faniello τερμάτισε μόλις 16η στον δεύτερο ημιτελικό και αυτό είναι το χειρότερο αποτέλεσμα της χώρας από την εισαγωγή των ημιτελικών το 2008 (η αλήθεια είναι ότι στο televoting τερμάτισε τελευταία με 0 βαθμούς, πράγμα που έχει να συμβεί από το 2009 με την συμμετοχή της Τσεχίας).

Ο επικεφαλής, μετά την επιστροφή του από το Κίεβο, σχολίασε τα αποτελέσματα λέγοντας ότι:

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα καθώς σε σχέση με άλλες χώρες που πέρασαν στον Τελικό, είχαμε ένα τραγούδι το οποίο ήταν εξίσου καλό. Πέρυσι είχαμε περισσότερες προσδοκίες και ξοδέψαμε αρκετά χρήματα χωρίς να καταφέρουμε να νικήσουμε. Φυσικά είναι ένας διαγωνισμός αλλά αν δείτε σχόλια των δημοσιογράφων και των υπεύθυνων του διαγωνισμού, ήταν πολλοί που σκέφτηκαν ότι ήταν κρίμα που δεν περάσαμε.

Στις γνώμες που ακούγονται σχετικά με το ότι πρέπει να αλλάξει η διαδικασία επιλογής της χώρας και να επανέλθουν οι επιτροπές ο ίδιος δήλωσε ότι:

H διαδικασία θα παραμείνει ίδια. Πάρα πολλές φορές δεν καταφέραμε να περάσουμε, ακόμα και όταν υπήρχε επιτροπή. Η επιτροπή λειτουργεί μόνο σαν αποδιοπομπαίος τράγος για να ρίξεις τις ευθύνες όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.