Η Αλέξια “γιορτάζει”τον Μίκη Θεοδωράκη

Η Αλέξια “γιορτάζει”τον Μίκη Θεοδωράκη

Η Αλέξια η καλλιτέχνιδα που συμμετείχε δύο φορές ως εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision (1981 1η συμμετοχή Κύπρου ¨Μόνικα¨/ 1987 “‘Ασπρο Μαύρο”)και φίλη του INFE Greece,ως γνωστόν έχει ακολουθήσει ΄διαφορετικά΄ μονοπάτια στη μουσική εδώ και χρόνια.
Το 1995 συνάντησε σ αυτό το μονοπάτι και τον μεγάλο μουσουργό της χώρας μας κο Μίκη Θεοδωράκη που της έκανε την τιμή να αποδώσει έργα του σε διάφορες συναυλίες εντός και εκτός και εφέτος θα έχει συμμετοχή στον εορτασμό των 90 γενεθλίων του προς τιμήν του.
Σήμερα Τρίτη, 28 Ιουλίου, στις 21:00 και στο studio C της Ελληνικής ραδιοφωνίας και στο πλαίσιο της ¨Εβδομάδας Μίκης Θεοδωράκης”¨, θα πραγματοποιηθεί συναυλία/αφιέρωμα διαδρομή από τον λυρικό Μίκη έως τον κλασικό και τέλος στον λαικό δημιουργό.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Δημήτρης Παπαγγελίδης , ενώ εκτός από την Αλέξια θα συμμετάσχουν ο Νίκος Ζιώγαλας ο Δώρος Δημοσθένους και άλλοι.
Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας, ενώ θα μαγνητοσκοπηθεί και τηλεοπτικά για να μεταδοθεί από την ΕΡΤ, στο τέλος της εβδομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.