Η Άρτεμις Ματαφιά μιλά για τη συμμετοχή της στη διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ για την Eurovision 2022

Η Άρτεμις Ματαφιά μιλά για τη συμμετοχή της στη διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ για την Eurovision 2022

Η υποψήφια για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, Άρτεμις Ματαφιά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα, για τη συμμετοχή της στη διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως έχει καταθέσει 2 τραγούδια στην ΕΡΤ. Η απόφαση πάρθηκε όταν βγήκε η ανακοίνωση από την ΕΡΤ ότι δέχεται τραγούδια από εταιρίες και καλλιτέχνες για τον συγκεκριμένο θεσμό.

Στην ερώτηση αν ήξερε πως η Καλομοίρα τελικά δεν κατέθεσε τραγούδι, η Άρτεμις απάντησε πως δεν το γνώριζε.

Επίσης ερωτήθηκε και για κάποιους συνυποψηφίους της, όπως τον Νίκο Γκάνο, λέγοντας πως είναι πολύ καλός, υπέροχος και ταλαντούχος, αλλά και για τον Good Job Nicky που είπε πως είναι νέο παιδί με πάρα πολύ ταλέντο και power.

Ωστόσο, μίλησε και για τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος όταν άκουσε τα τραγούδια και ενώ η καλλιτέχνιδα έψαχνε για μια εταιρία παραγωγής να υποστηρίξει την πρότασή τους, συζητώντας μαζί του, ήταν απίθανος ο τρόπος με τον οποίο αγκάλιασε την προσπάθεια, με την μη κερδοσκοπική εταιρία που έχει, την “Ελλήνων Μελωδίες“, όπου υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο Γιώργος Τσόγκας. Αυτοί οι δύο άνθρωποι αγκάλιασαν πολύ αυτή την προσπάθειά τους και τους ευχαριστεί πάρα πολύ.

Όσο για τα τραγούδια που κατέθεσε, αποκάλυψε πως είναι σε αγγλικό στίχο και πως και τα δύο έχουν κάποιο ελληνικό στοιχείο έκπληξη.

Ακολουθεί η συνέντευξη της τραγουδίστριας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.