Ην. Βασίλειο: Συνεργασία BBC με TaP Music για την Eurovision 2022!

Ην. Βασίλειο: Συνεργασία BBC με TaP Music για την Eurovision 2022!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ηνωμένου Βασιλείου BBC, ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την TaP Music, τη διαχειριστική εταιρεία πίσω από την Dua Lipa, τη Lana del Rey και την Ellie Goulding, προκειμένου να επιλέξει το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον μεγαλύτερο και πιο δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό του πλανήτη.

Η Kate Phillips, Υπεύθυνη Ψυχαγωγίας του BBC, δήλωσε τα παρακάτω:

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η αγάπη μας για τη Eurovision είναι τόσο μεγάλη όσο ποτέ και έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τον Διαγωνισμό του 2022, οπότε είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτή τη συνεργασία που θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε κάποια σπουδαία μουσικά ταλέντα.

Ο Ben Mawson από την TaP Music, πρόσθεσε:

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το BBC για αυτήν την εκδήλωση και θα χρησιμοποιήσουμε τη Eurovision ώστε να αντικατοπτρίσουμε και να γιορτάσουμε το πλούσιο, ποικιλόμορφο και παγκόσμιας κλάσης μουσικό ταλέντο για το οποίο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι παγκοσμίως γνωστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.