Ην. Βασίλειο: Οι Joe & Jake υποψήφιοι ξανά για τη Eurovision;

Ην. Βασίλειο: Οι Joe & Jake υποψήφιοι ξανά για τη Eurovision;

Τουλάχιστον αυτό αφήνουν να εννοηθεί από την διαδικτυακή καταχώρηση που έκαναν. Το ντουέτο των Joe (Joe Woolford) και Jake (Jake Shakeshaft) έγινε γνωστό εν μία νυκτί στο Ηνωμένο Βασίλειο (αν και είχαν περάσει, χωριστά ο καθένας, από το “The Voice UK” το 2015) και παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλές, παρά την απογοητευτική περσινή τους θέση με το You’re not Alone που κατέλαβε την 24η θέση, αλλά ανέβηκε στο #81 του UK Singles Chart.

Γενικώς η επιστροφή του ίδιου καλλιτέχνη την αμέσως επόμενη χρονιά είναι κάτι που δεν συνηθίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μοναδική φορά που κάποιος “πήρε το εισιτήριο” δύο χρονιές στη σειρά είναι ο Ronnie Carroll το 1962 και 1963.

Υπομονή μέχρι τις 23 Ιανουαρίου οπότε και θα μάθουμε από το BBC τα έξι υποψήφια τραγούδια για το φετινό τους τελικό Eurovision: You Decide, που θα διεξαχθεί στο Eventim Apollo στις 27 Ιανουαρίου, τον ίδιο χώρο που φιλοξενήθηκε και η επετειακή εκδήλωση για τα 60 χρόνια του διαγωνισμού, “Eurovision Song Contest’s Greatest Hits”.

 

joe-jake

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.