Ηνωμένο Βασίλειο 2017: Με κριτική επιτροπή το You Decide. Ποιοι πρώην νικητές αναμένεται να παραβρεθούν στον Βρετανικό τελικό;

Ηνωμένο Βασίλειο 2017: Με κριτική επιτροπή το You Decide. Ποιοι πρώην νικητές  αναμένεται να παραβρεθούν στον Βρετανικό τελικό;

Όπως είναι γνωστό, το BBC θα διατηρήσει το ίδιο format εθνικού τελικού για την Eurovision με πέρσι,με τίτλο “You Decide”, o οποίος θα διεξαχθεί στις 27 Ιανουαρίου. Η διαφορά σε σχέση με πέρσι όπου τα υποψήφια τραγούδια κρίθηκαν κατά 100% από televoting, φέτος θα υπάρχει μια κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει τα τραγούδια και της οποίας η ψήφος θα συνυπολογιστεί με αυτή του τηλεοπτικού κοινού.

Παρών στον τελικό του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι ο Alexander Rybak όπου θα ερμηνεύσει το “Fairytale” με το οποίο κέρδισε την Eurovision του 2009 για την Νορβηγία. Φήμες θέλουν και την Emelie De Forest, την νικήτρια της Eurovision 2013 με το “Only Teardrops” για την Δανία, να εμπλέκεται στον Βρετανικό τελικό γράφοντας ένα από τα 6 υποψήφια τραγούδια. Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν τον Οκτώβριο όταν ανέβασε μια φωτογραφία στα Social Media με περιγραφή “Writing Camp for Eurovision songs for the UK Eurovision #medleystudio #copenhagen”, ενώ πριν 3 μέρες βρέθηκε στο Λονδίνο ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με τίτλο “Meetings in London”, κάτι που φούντωσε τις φήμες για μια ενδεχόμενη συμμετοχή της ως συνθέτης στο “You Decide”.

danish-writing-camp-266x400

%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1-20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.