Ηνωμένο Βασίλειο: Συνεργασία BBC με BMG για την επόμενη συμμετοχή της χώρας στην Eurovision

Ηνωμένο Βασίλειο: Συνεργασία BBC με BMG για την επόμενη συμμετοχή της χώρας στην Eurovision

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Ηνωμένου Βασιλείου BBC, ανακοίνωσε σήμερα στα social media την συνεργασία του με την δισκογραφική εταιρία BMG, για την επιλογή της συμμετοχής της χώρας στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision.

https://twitter.com/bbceurovision/status/1173522158607142912

Το BBC αποκάλυψε ότι προσέγγισε αρκετές δισκογραφικές εταιρίες, αλλά από ότι φαίνεται η BMG ήταν αυτή που συμφωνούσε περισσότερο με το σκεπτικό του BBC σχετικά με την επιλογή της συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό. Έτσι λοιπόν, οι υπεύθυνοι ελπίζουν ότι αυτή η συνεργασία θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου για το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision. 

Μετά από 4 χρόνια, η χώρα αποφάσισε να επιλέξει τον εκπρόσωπο της για την Eurovision εσωτερικά και όχι μέσω του εθνικού τελικού Eurovision: You Decide, ο οποίος δεν έφερε ικανοποιητικά αποτελέσματα, αφού η καλύτερη θέση που κατάφερε η χώρα αυτά τα χρόνια, ήταν η 15η το 2017.

Φέτος το Ηνωμένο Βασίλειο εκπροσώπησε ο Michael Rice με το τραγούδι Bigger Than Us, δυστυχώς όμως η συμμετοχή συγκέντρωσε μόλις 11 βαθμούς, που την κατέταξαν στην 26η και τελευταία θέση του τελικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.