Ηνωμένο Βασίλειο: Με τον James Newman στο Ρότερνταμ

Ηνωμένο Βασίλειο: Με τον James Newman στο Ρότερνταμ

Το BBC ανακοίνωσε πως ο James Newman θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2021. To 2020 O Βρετανός καλλιτέχνες είχε επιλεγεί και πάλι μέσω απευθείας ανάθεση, να εκπροσωπήσει την χώρα του στην Eurovision 2020 με το τραγούδι My Last Breath, με τον διαγωνισμό όμως να ακυρώνεται εξαιτίας της πανδημίας του ιού COVID-19. Το τραγούδι του James Newman για την επερχόμενη Eurovision αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάρτιο.

Ο James Newman μετά την ανακοίνωση της επιλογής του έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και είναι μεγάλη μου τιμή που έχω μια δεύτερη ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Δεν έχω σταματήσει να δημιουργώ νέα μουσική κατά την διάρκεια του lockdown και δεν μπορώ να περιμένω όλοι να ακούσουν το τραγούδι μου για την Eurovision 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=6iS-lV909T4

Λίγα λόγια για τον James Newman

O James Newman είναι 35 χρονών, κατάγεται από το Settle της βόρειας Αγγλίας, και είναι αδελφός του πολύ διάσημου τραγουδιστή John Newman. Έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες τόσο ως ερμηνευτής όσο και ως συνθέτης, όπως τον Armin Van Buuren, τον Calvin Harris και την Kesha. Ήταν επίσης συνθέτης της Ιρλανδικής συμμετοχής στην Eurovision 2017 Dying to try με τον Brendan Murray.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.