Ηνωμένο Βασίλειο: Απόψε αποφασίζει για την συμμετοχή του στην Eurovision 2017

Ηνωμένο Βασίλειο: Απόψε αποφασίζει για την συμμετοχή του στην Eurovision 2017

Απόψε στο Eventim Apollo, στην περιοχή Hammersmith του Λονδίνου, θα διεξαχθεί ο εθνικός τελικός του Ηνωμένου Βασιλείου, Eurovision: You Decide, όπου θα μάθουμε τον εκπρόσωπο της χώρας που θα ταξιδέψει στο Κίεβο για τον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Mel Giedroyc.

Σήμερα θα δούμε να διαγωνίζονται επί σκηνής 6 καλλιτέχνες για την κατάκτηση του χρυσού εισιτηρίου που οδηγεί στην Ουκρανία. Οι συμμετοχές του τελικού παρουσιάστηκαν την Δευτέρα ραδιοφωνικά από το BBC Radio και την εκπομπή The Ken Bruce Show.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα 6 υποψήφια τραγούδια:

  • Danyl JohnsonLight up the world

  • Holly BrewerI wish I loved you more

  • Lucie JonesNever give up on you

  • Nate SimpsonWhat are we made of

  • Olivia GarciaFreedom hearts

  • Salena MastroianniI don’t wanna fight

Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί 50-50 από κοινό και κριτική επιτροπή, η οποία θα είναι 8-μελής. Μόνο οι τρεις από τους οχτώ κριτές έχουν αποκαλυφθεί ως τώρα και αυτοί είναι οι Sophie Ellie-Bextor, Bruno Tonioli και CeCe Sammy. Ανεξάρτητα του ποιος θα είναι ο νικητής, αυτή θα είναι η πρώτη φορά, μετά από τον Andy Abraham το 2008, που η χώρα πιθανόν να εκπροσωπηθεί από πρώην διαγωνιζόμενο του X-factor.

Καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι ο Alexander Rybak (νικητής της Eurovision 2009) και το συγκρότημα The Vamps.

Τον εθνικό τελικό του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά στις 21:30 ώρα Ελλάδος από ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.