Ευτυχείτε: Ξεκαθάρισαν την στάση τους για τα σχόλια περί προώθησης της Έλενας Τσαγκρινού

Ευτυχείτε: Ξεκαθάρισαν την στάση τους για τα σχόλια περί προώθησης της Έλενας Τσαγκρινού
“Ακούστηκαν διάφορα σχόλια για το εάν είναι Ελληνίδα η Στεφανία και εάν πρέπει να πάει στην Eurovision…”

Στην σημερινή εκπομπή “Ευτυχείτε”, προβλήθηκαν αποσπάσματα από την χθεσινή γιορτή της ελληνικής αποστολής, η οποία κατέλαβε την 10η θέση στον διαγωνισμό της Eurovision.

Αρχικά η Στεφανία απάντησε για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου, λέγοντας τα εξής:

“Είναι θέα. Η Έλενα Παπαρίζου δεν έχει καθόλου. Πολύ όμορφη. Άστα να πάνε. Μου έστειλε (ο πρώην μου) ότι με αγαπάει και ότι είναι δίπλα μου”

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος ρωτήθηκε για το σχόλιο της Εύης Δρούτσα, η οποία δήλωσε στον τηλεοπτικό αέρα του Πρωινού, πως δεν της άρεσε το “Last Dance”, καθώς και ότι θα έπρεπε να στέλνουμε μόνο Ελληνίδες τραγουδίστριες:

“Η Στεφανία είναι Ελληνίδα. Η μουσική είναι υποκειμενική”

Αμέσως μετά, ο Φωκάς Ευαγγελινός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση για το DWTS, ενώ ευχήθηκε στην Βίκυ Καγιά τα καλύτερα για την παρουσίαση του εν λόγω project.

Ωστόσο, μετά το τέλος των δηλώσεων της ελληνικής αποστολής, ο Γιάννης Πουλόπουλος προχώρησε σε “καταγγελτικές” δηλώσεις, οι οποίες αφορούσαν τον ίδιο καθώς και γενικότερα την εκπομπή του OPEN “Ευτυχείτε”:

“Έχω φουντώσει. Δεν ήθελα -οι δημοσιογράφοι το ανέδειξαν το θέμα-ας το ανοίξουμε λοιπόν αυτό το κεφάλαιο, γιατί όντως ακούστηκαν διάφορα σχόλια για το εάν είναι Ελληνίδα η Στεφανία και εάν πρέπει να πάει στην Eurovision, όπως και αντίστοιχα στην Κύπρο ακούστηκαν άλλα σχόλια για το εάν πρέπει να γράφουν συνθέτες Κύπριοι το τραγούδι ή όχι. Επειδή έχω δεχτεί και εγώ προσωπικά Κατερίνα μου -και εσύ έχεις δεχτεί τέτοια μηνύματα- ακόμα και το ότι εμείς υποστηρίξαμε και είπαμε το ότι είναι ωραίο το κυπριακό τραγούδι, πρέπει λίγο να χαλαρώσουμε…Υφίσταμαι αυτό το πράγμα και δεν στο έχω μεταφέρει εδώ και ένα μήνα. Και είναι προσωπικό..Εγώ την Κύπρο και την Ελλάδα το θεωρώ το ίδιο και θα υποστηρίξω και τις 2 καλλιτέχνιδες το ίδιο…”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.