Ετοιμαστείτε για το Eurovision Song Celebration 2020!

Ετοιμαστείτε για το Eurovision Song Celebration 2020!

Φέτος είναι μια ασυνήθιστη χρονιά για όλους άλλα και για την Eurovision που δεν θα πραγματοποιηθει. Όμως οι διοργανωτές της EBU προσπαθούν να μας ενθουσιάσουν με ένα διαφορετικό τρόπο την εβδομάδα που θα γινόταν η Eurovision.

Σήμερα το Eurovision TV είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει 2 ειδικές εκπομπές που θα προβληθούν τις ίδιες ημερομηνίες με τους ημιτελικούς της Eurovision 2020! Το “Eurovision Song Celebration 2020” θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της  Eurovision στο YouTube την Τρίτη 12 και την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 22.00 η ώρα Ελλάδας. Έτσι αυτές οι δυο εκπομπές της EBU και των ολλανδικών μέσων, NPO, NOS και AVROTROS, θα καταλήξουν το Σάββατο 16 Μάιου με το “Eurovision: Europe Shine A Light”. Για να προκαλέσουν πιο μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό όλα τα τραγούδια θα παιχτούν με την σειρά εμφάνισης που θα είχαν στους δύο ημιτελικούς, όπως ακριβώς αποφάσισαν οι διοργανωτές.

Το διήμερο του «Eurovision Song Celebration 2020» θα γνωρίσουμε καλύτερα τους 41 συμμετέχοντες και τα τραγούδια τους χωρίς να υπάρχει διαγωνιστικό μέρος. Την Τρίτη 12 Μαΐου, η EBU θα προβάλλει τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού, συμπεριλαμβάνοντας την Ολλανδία, Γερμανία και Ιταλία. Η δεύτερη διαδικτυακή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου, θα περιλαμβάνει τα τραγούδια που επιλέχθηκαν για το δεύτερο ημιτελικό και θα περιλαμβάνει τις υπόλοιπες χώρες από τις Big 5: Γαλλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρόλο που δεν θα υπάρχει διαγωνιστικό μέρος σε αυτές τις παραγωγές, θα περιμένουμε όμως πολλές εκπλήξεις στην πορεία!

Οι φανς θα συμμετέχουν με το δικό τους τρόπο:

Για να τιμήσουν και τους φανς, οι εκπομπές τραγουδιού της Eurovision θα περιλαμβάνουν Recaps των θαυμαστών με τα φετινά τραγούδια του διαγωνισμού έτσι μπορείτε και εσείς να είστε μέρος της ιστορίας της Eurovision. Μπορείτε να τραγουδήσετε, να χορέψετε, να μεταμορφωθείτε και να πάρετε μέρος στα με τα αγαπημένα σας τραγούδια της Eurovision 2020. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα μικρο βίντεο των 20 δευτερολέπτων με την αγαπημένη σας συμμετοχή ή των αγαπημένων σας συμμετοχών  και ίσως δείτε τον εαυτό σας στην Eurovision.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βίντεο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Μπορείτε να στείλετε το βίντεο σας μεσώ WeTransfer στο competition@eurovision.tv ( Google Drive, OneDrive, Myairbridge.com or Dropbox)

Δείτε παρακάτω το Recap όλων των φετινών τραγουδιών:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.