Εσθονία 2017: Ακούστε τα τραγούδια του Eesti Laul. Ένα από αυτά θα ταξιδέψει στο Κίεβο

Εσθονία 2017: Ακούστε τα τραγούδια του Eesti Laul. Ένα από αυτά θα ταξιδέψει στο Κίεβο

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε η δημόσια τηλεόραση της χώρας (ERR) να παρουσιάσει τις 20 φετινές συμμετοχές του Eesti Laul. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της σημερινής ημέρας και ανά μία ώρα δημοσιοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα του ERR τα 10 τραγούδια του 2ου ημιτελικού. Το ίδιο συνέβη και με τα 10 τραγούδια του 1ου ημιτελικού την προηγούμενη εβδομάδα ακριβώς.  Ο τελικός του Eesti Laul θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου στο Saku Arena, το στάδιο που έγινε και η Eurovision του 2001.

Σε τυχαία σειρά αποφάσισε να μας παρουσιάσει μέσω της ιστοσελίδας της, η δημόσια τηλεόραση της Εσθονίας τις φετινές συμμετοχές του Eesti Laul. Τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού τα ακούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα ενώ σήμερα ακούσουμε τα τραγούδια του 2ου. Όλα τα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε κάνοντας κλικ το τίτλο του τραγουδιού στην παρακάτω λίστα. Ποιο τραγούδι πιστεύετε ότι θα ήταν το καταλληλότερο για να εκπροσωπήσει τη πρώτη χώρα του ανατολικού μπλοκ που γεύτηκε τη χαρά της νίκης το 2001; Θα μπορέσει κάποιους από τους 5 Eurostars που συμμετέχουν στο Eesti Laul 2017 να επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision; Ακούστε τα τραγούδια και περιμένουμε τα δικά σας σχόλια.

Τα υποψήφια τραγούδια του 1ου ημιτελικού – 11/2

Τα υποψήφια τραγούδια του 2ου ημιτελικού – 18/2

Περισσότερες πληροφορίες για τους φετινούς διαγωνιζόμενους στο Eesti Laul στο σχετικό μας άρθρο:

Εσθονία 2017: Με 5 Eurostars το Eesti Laul για το Κίεβο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.