ΕΡΤ: Νέα Προϊσταμένη Τμήματος Συμπαραγωγών η Μαρία Κουφοπούλου

ΕΡΤ: Νέα Προϊσταμένη Τμήματος Συμπαραγωγών η Μαρία Κουφοπούλου

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που απεστάλη στον Infe Greece αποφασίστηκε η τοποθέτηση της τακτικής υπαλλήλου Μαρίας Κουφοπούλου  στη θέση της Προϊσταμένης Τμήματος Συμπαραγωγών, της Διεύθυνσης Προγράμματος, της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος της Ε.Ρ.Τ Α.Ε. Η κυρία Μαρία Κουφοπούλου υπήρξε την τελευταία διετία υπεύθυνη των Διεθνών Δημοσίων σχέσεων και μέσα ήταν το κυρίως στέλεχος που συντόνιζε τα θέματα που αφορούσαν τις δύο τελευταίες συμμετοχές μας. Είχε άριστη συνεργασία με τα σωματεία  μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του τμήματος. Εμείς με τη σειρά μας να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στη νέα της θέση και ευχόμαστε να ξανασυνεργαστούμε με την ίδια αρτιότητα και υπευθυνότητα.

H θέση της Διευθύντριας Εταιρικής Επικοινωνίας

Μια άλλη μεταβολή, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον εθνικό τηλεπικοινωνιακό μας φορέα είναι η τοποθέτηση της κυρίας Δώρας Χειράκη ως Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, όπου  ανήκουν οι Διεθνείς, οι Δημόσιες Σχέσεις και το Γραφείο Τύπου. Ως συνέχεια θα υπάρξει και Προιστάμενος/η στις Διεθνείς Σχέσεις που θα συντονίζει  τις επόμενες συμμετοχές μας στον θεσμό της Eurovision.

 

To Infe Greece αποχαιρετάει μια παλιά συνεργασία, αλλά χωρίς να τερματίζει την επικοινωνία που υπήρχε, εφόσον δεν τη θεωρούσε διεκπεραιωτική διεργασία, ετοιμάζεται να χαιρετήσει τον/την νέο/α Υπεύθυνο/η Διεθνών Σχέσεων και να συνεχίσει να προωθεί με τη συνεργασία του εθνικού μας ραδιοφωνικού φορέα και υπεύθυνου για τον θεσμό της Eurovision τις επόμενες συμμετοχές της χώρας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.