Εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Έλενας στη σκηνή

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Έλενας στη σκηνή

Η εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μετά την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του Wiener Stadhalle.
Το φόρεμα που η εκπρόσωπος μας φοράει στη σκηνή συζητείται παντού για την καλαισθησία που το διακρίνει και που ως γνωστόν είναι μία δημιουργία του ταλαντούχου σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου.
Πρόκειται για ένα μακρύ ασημί μεταλλιζέ γυαλιστερό φόρεμα,με ασημένιες λεπτομέρειες και αμέτρητα μικρά κρύσταλλα που αντανακλά το φως και γράφει υπέροχα στον τηλεοπτικό φακό εν μέσω των led,ενώ ήδη έχει προκαλέσει θετικά σχόλια και το σκίσιμο στη μέση του ρούχου καθώς και η ΄πλάτη΄ του.
Το styling της Μαρίας Έλενας έχει επιμεληθεί ο Κώστας Ζήσης, με ανάλαφρο χτένισμα και προσεγμένο make up, ενώ ως γνωστόν η Μαρία Λυραράκη δίδαξε την κινησιολογία και επιμελείται γενικότερα την εμφάνιση της Ελλάδας που φέτος συμπληρώνει ο ΄αέρας΄ επί σκηνής ενώ ολοκληρωμένη θα την δούμε την Τρίτη 19 Μαίου.
Οι φωτισμοί μας-στην έως τώρα πρώτη πρόβα μας-στο background είναι μια δημιουργία του Κωνσταντίνου Γαρίνη και τo χρώμα που κυριάρχησε στα γραφικά ήταν το μπλε και μαύρο,με έναν τεράστιο κύκλο να κάνει την εμφάνιση του πίσω από την τραγουδίστρια, ο οποίος μεγαλώνει σταδιακά ενώ στη σκηνή βρίσκεται και το πιάνο με τον συνθέτη του τραγουδιού μας Ευθύβουλο Θεοχάρους.
Να σημειώσουμε ότι την Ελληνική συμμετοχή συμπληρώνουν στα φωνητικά ο Αλεξ Οικονόμου και η Κατερίνα Κυριακού.
Η επόμενη πρόβα της χώρας μας θα γίνει την Παρασκευή,15 Μαΐου,θα έχει διάρκεια 20 λεπτά, ενώ η τελευταία πρόβα για το δικό μας τραγούδι,είναι μία ημέρα πριν τον ημιτελικό της 19ης Μαίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.