Ελπίδα: “Όταν άκουσα το ‘Τώρα Ζω’, είπα αυτό εγώ δεν το τραγουδάω”

Ελπίδα: “Όταν άκουσα το ‘Τώρα Ζω’, είπα αυτό εγώ δεν το τραγουδάω”

Η Ελπίδα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Τώρα Ζω, με την οποία εκπροσώπησε τη Κύπρο στην Eurovision 1986, αλλά και στη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Έχω πάει δύο φορές στην Eurovision, μία με την Ελλάδα και μία με την Κύπρο. Με την Κύπρο ήταν χάλια. Το τραγούδι πρώτα και μετά εγώ. Το Ρικ με φώναξε για να διορθώσω μία κατάσταση η οποία δεν ήταν καλή για αυτούς και επειδή με λατρεύανε στην Κύπρο, δέχτηκα. Μου έστειλαν το τραγούδι, το άκουσα, είπα αυτό εγώ δεν το τραγουδάω, συγγνώμη. Τους πρότεινα όμως, πως αν διορθωθούν κάποια πράγματα, θα μπορούσα και να το πω. Το πήραν δύο σπουδαίοι μουσικοί το “πειράξανε” και έγινε μια πολύ ωραία μπαλάντα.

Φτάνουμε 15 μέρες πριν, με φωνάξαν στο στούντιο να τραγουδήσω και την ώρα που μπαίνω ακούω το παλιό. Τι να έκανα; Το πήρα πάνω μου και είπα πάω να το πω. Βγήκαμε στην 20η θέση από τις 20 χώρες. Θέλω να ξεχάσω εκείνη την ημέρα.

Για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, Amanda Tenjford, δήλωσε:

Η Αμάντα είναι πολύ συμπαθητική, τη γνώρισα στη συνέντευξη που κάναμε μαζί. Κουβεντιάσαμε και συζητήσαμε. Είχε πολύ τρακ. Προχθές, που την είδα στην Eurovision, είναι πολύ cool πια και πήρε ότι συμβουλές τις δώσανε οι έμπειροι. Νομίζω ότι θα τα πάει καλά, κι ενθουσιάστηκα που είδα την παρουσία της εκεί. Αξίζει τον κόπο. Της είπα να είναι ο εαυτό της, να μην αισθάνεται ότι κουβαλά κάτι και να κάνει το καλύτερό της. Οτιδήποτε κι αν κάνει, θα ακούσει καλά και κακά ,αλλά να είναι περήφανη για αυτό που κάνει. Έχει ένα πολύ καλό σύγχρονο τραγούδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.