Ελπίδα: “Το τραγούδι μας είναι ωραίο, απλά αργεί να μπει στον ρυθμό που πρέπει για να κάνει εντύπωση”

Ελπίδα: “Το τραγούδι μας είναι ωραίο, απλά αργεί να μπει στον ρυθμό που πρέπει για να κάνει εντύπωση”

Η Ελπίδα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love it, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία της στην Eurovision, αλλά και για την φετινή ελληνική συμμετοχή.

Η Eurovision τότε δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Ήταν δύσκολη. Και προετοιμασία περισσότερη, και ζωντανή ορχήστρα, και πρόβες περισσότερες… Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, όμως. Ήταν και το νόημα του Σωκράτη, γι’ αυτό κι έχει αφήσει εποχή στην Eurovision γενικότερα. Μου είπανε στο Ισραήλ, που με καλέσανε πριν 2 έτη όταν έγιναν τα 40 χρόνια, ότι ήταν μέσα στα 12 δημοφιλέστερα των εποχών. Είναι δύσκολα αν δεν έχεις εμπειρία. Εγώ μέχρι το 1979 είχα πάει σε 11 φεστιβάλ στον κόσμο και πάλι είχα τρομερό άγχος. Μόνο με το βάρος της Ελλάδας στην πλάτη… Διότι εκεί βγαίνει η ελληνική σημαία, δεν βγαίνει η εταιρία σου.

Η Αμάντα είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι με πολύ ωραία φωνή. Δεν ξέρω τι εμπειρία έχει. Είναι λίγο κρατημένη. Εύχομαι, και της το είπα, στη σκηνή να μην είσαι κρατημένη. Να δώσεις τον εαυτό σου, την ψυχή σου όλη. Είναι αγχωμένη. Το τραγούδι είναι περίεργο. Είναι ωραίο τραγούδι, δεν είναι κακό. Απλά αργεί λίγο να μπει στο ρυθμό που πρέπει να μπει ένα τραγούδι για να κάνει εντύπωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.