Ελλάδα: Η πρώτη συνέντευξη τύπου της Στεφανίας στο Ρότερνταμ

Ελλάδα: Η πρώτη συνέντευξη τύπου της Στεφανίας στο Ρότερνταμ

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης τεχνικής πρόβας του Last Dance που ενθουσίασε όσους την είδαν, η Στεφανία απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και fans σχετικά με την πρώτη πρόβα αλλά και με την μέχρι στιγμής εμπειρία της από την Eurovision. Την Στεφανία την συνόδευαν στην συνέντευξη οι χορευτές της, η αρχηγός της Ελληνικής αποστολής, Σοφία Δρανίδου και ο μάνατζέρ της Σπύρος Χάλος.

Η Στεφανία δήλωσε πως είναι πολύ ικανοποιημένη από την πρώτη της πρόβα, ευχαριστώντας μάλιστα όλη την ομάδα της Ελληνικής αποστολής που της μετέδωσαν την απαιτούμενη ενέργεια.

Για την εμφάνισή της στην σκηνή, η Στεφανία δήλωσε πως ήθελε να δημιουργεί μια αίσθηση μυστηρίου, ενώ ως είδωλά της ανέφερε την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά και την Dua Lipa.

Σε ερώτηση για το πως νιώθει που διαγωνίζεται με την Ελλάδα, που είναι η χώρα καταγωγής της, στην Ολλανδία όπου γεννήθηκε, απάντησε πως νιώθει οικεία στην Ολλανδία, μάλιστα μπορεί να συνεννοείται απευθείας στα Ολλανδικά με τους συντελεστές της φετινής Eurovision, έτσι υπάρχει μια πιο άμεση επικοινωνία.

Οι αναμνήσεις από την Junior Eurovision

Όσον αφορά τις αναμνήσεις της από την Junior Eurovision, όπου εκπροσώπησε την Ολλανδία με το συγκρότημα Kisses, δήλωσε πως έχει ευχάριστες αναμνήσεις από αυτή την συμμετοχή της αλλά η Eurovision είναι μια διοργάνωσε σε εντελώς άλλο επίπεδο. Δήλωσε μάλιστα πως από μικρή ήταν το όνειρο της να τραγουδήσει στην Eurovision και πως νιώθει ευλογημένη  που το πραγματοποιεί σε ηλικία μόλις 18 ετών. H Στεφανία έκλεισε την συνέντευξη τραγουδώντας μια στροφή από το Supergirl, την περσινή της συμμετοχή.

Εικόνα από: EBU / ANDRES PUTTING

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.