Ελλάδα: “Adrenaline” είναι ο τίτλος ενός εκ των υποψηφίων τραγουδιών για την Στεφανία

Ελλάδα: “Adrenaline” είναι ο τίτλος ενός εκ των υποψηφίων τραγουδιών για την Στεφανία
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2021, Στεφανία, αποκάλυψε σε ένα video στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο instagram, τον τίτλο ενός από τα 5 υποψήφια τραγούδια που έχει στην διάθεση της για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

H Στεφανία πραγματοποίησε κλήρωση με τους τίτλους των 5 υποψήφιων τραγουδιών, και το τραγούδι του οποίου ο τίτλος αποκαλύφθηκε είναι το Adrenaline. Η Στεφανία στην συνέχεια υποσχέθηκε πως θα ανακοινωθούν εν καιρώ και οι υπόλοιποι τίτλοι των υποψηφίων τραγουδιών. Έπειτα σε story που ανέβασε η Stefania στον λογαριασμό της στο instagram έκανε ειδική μνεία στην ΕΡΤ και στους παραγωγούς των τραγουδιών της, δηλαδή στον Δημήτρη Κοντόπουλο, την Sharon Vaughn και τους Arcade. Δείτε εδώ το εν λόγω video.

Ως INFE Greece δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε να επιλεγεί το καλύτερο από τα 5 κομμάτια ώστε η Στεφανία να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα στο Ρότερνταμ, και φυσικά να της ευχηθούμε χρόνια πολλά καθώς χθες γιόρτασε τα γενέθλια της κλείνοντας τα 18 χρόνια.

Πηγή Εικόνας:e-stage.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.