Ελλάδα 2017: Demy και Ελένη Φουρέϊρα δήλωσαν ξανά ότι θέλουν να πάνε Eurovision για την Ελλάδα

Ελλάδα 2017: Demy και Ελένη Φουρέϊρα δήλωσαν ξανά ότι θέλουν να πάνε Eurovision για την Ελλάδα

Ενώ μαίνονται οι συζητήσεις για τον τρόπο που θα επιλεγεί το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, με πληροφορίες που προέρχονται από αντικρουόμενες δημοσιογραφικές πηγές και την ΕΡΤ να μην έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια επί του θέματος, 2 Ελληνίδες pop-stars που είναι ο διακαείς πόθος των Ελλήνων Eurofans να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Eurovision, δήλωσαν για πολλοστή φορά την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Οι τραγουδίστριες αυτές φυσικά δεν είναι άλλες από την Ελένη Φουρέϊρα και την Demy.

Αρχικά η Ελένη Φουρέϊρα στην εκπομπή “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha στις 20/12, δήλωσε με παράπονο πως περίμενε πρόταση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και πέρσι αλλά και φέτος, πρόταση η οποία δεν ήρθε ακόμα. Δεν διευκρίνισε όμως αν θα πήγαινε μόνο με απ’ευθείας ανάθεση ή αν θα έστελνε τραγούδι σε έναν Ελληνικό τελικό. Η Ελένη Φουρέϊρα πάντως είχε κάνει την πρώτη της απόπειρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision το 2010 όταν μαζί με τον Μάνο Πυροβολάκη και τον ράππερ Don’t Ask, ερμήνευσε στον Ελληνικό τελικό το κομμάτι “H κιβωτός του Νώε” όπου κατέλαβε την 2η θέση πίσω από τον Γιώργο Αλκαίο και το “OPA”.

https://www.youtube.com/watch?v=2BD4fajuFXA&feature=share

Την ίδια μέρα, η Demy ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “Ολα Ξεκόλλα” στον ANT1, όπου δήλωσε για ακόμη μια φορά ότι αυτή την περίοδο ψάχνει το κατάλληλο τραγούδι για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Οι δηλώσεις της Demy για το θέμα ακούγονται στο 4.42 του παρακάτω βίντεο.

Βλέπουμε λοιπόν ότι 2 από τις πιο δημοφιλείς pop-τραγουδίστριες της Ελλάδας, έχουν εκφράσει ανοιχτά την πρόθεση τους για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού τραγουδιού. Μένει πλέον η ΕΡΤ να ξεκαθαρίσει τα πλάνα της για τον τρόπο επιλογής της Ελληνικής συμμετοχής, αλλά και οι δισκογραφικές εταιρείες των 2 καλλιτεχνών να τις προτείνουν, γιατί όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα άρθρα μας οι δισκογραφικές εταιρείες θα έχουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της Ελληνικής συμμετοχής.

Ελλάδα 2017: Τελικός με βίντεο-κλιπ είναι η (σημερινή) πληροφόρηση. Αύριο, ποιος ξέρει;

Ελλάδα 2017: Θα ακολουθήσει η ΕΡΤ το σύστημα της κλειστής επιλογής;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.